Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Masumlar Apartmanı ekibinden duygulandıran mesaj!

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Masumlar Apartmanı ekibinden duygulandıran mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seferihisar açıklarında geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen deprem felaketi büyük acılar yaşanmasına neden oldu. Yıkılan binalar, ağır hasar alan birçok yapı ve enkazın altında kalarak vefat eden vatandaşlarımız, enkazdan sağ çıkartılan umutları aşılayan Elif ve Ayda bebekler ve birçok yurttaşımız İzmir depreminin unutulmazları arasına yazıldı.

Masumlar Apartmanı dizisinin 8. bölümünün başlangıcı ise çok etkileyici, güçlü bir mesaj ile başladı. Dizinin başrol oyuncuları; Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu en önde ve tüm ekip arkadaşları da arkalarında dizilmiş şekilde bir mesaj verildi.

İzmir’de yaşanan deprem felaketi ile ilgili bu mesaj izleyicileri de çok etkiledi. Sosyal medyada da çok konuşuldu. Oyuncular duygusal mesajlarıyla, tüm ekibin ne kadar büyük bir acı duyduğunu ifade etmiş oldu…

İşte oyuncular ve tüm dizi ekibinin birlikte verdikleri o mesaj:

“Geçen hafta güzel İzmir’imiz korkunç bir depremle sarsıldı. Biz vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına büyük sabır, yaralılara da acil şifalar dileriz. Bununla birlikte mucizevi haberler de alıyoruz çok şükür. Elif bebek, Ayda bebek saatler sonra kurtarıldı ve bize umut oldu. Gecesini gündüzüne katıp, gece-gündüz demeden çalışan sevgili arama kurtarma ekiplerine, sağlık ekiplerine, herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz buradan. Geçmiş olsun İzmir. Geçmiş olsun Türkiye…”