Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya’yı çok utandırdı! Video youtube’de trend oldu

Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya’yı çok utandırdı! Video youtube’de trend oldu

tarafından ker_def

Ezgi Mola, Youtube kanalında yayınlanan ‘Tanınmış Kişileri Seviyorum’ isimli bölümünde hayranlarının isteğini gerçekleştirdi. Birçok hayranı mesajlarıyla Serenay Sarıkaya’ya konuk etmesini istedi. Ezgi Mola da bu isteği yerine getirerek Sarıkaya’yı programında ağırladı. Video youtube’da trenler listesinde 3. oldu.

Ezgi Mola, Sarıkaya’yı hem çok başarılı hem de çok yetenekli bulduğunu söyledi. İkili arasında jestleşmeler yaşandı. Mola, çok sevdiğini söylediği Sarıkaya’ya iltifat üstüne iltifat yapınca ünlü oyuncu da bir hayli utandı…

Videodan programın tamamını izleyebilirsiniz.

Çocukluğunda dans ve jimnastikle ilgili travma yaşadığını söyleyen Serenay Sarıkaya, ‘Fi’de dansçıyı oynamanın kendisini zorladığını belirtti. Oyuncu, “Antrenmanlara ağlayarak gittim. Ama travmamı yenmemi sağladı” dedi.

Geçtiğimiz sezon final yapan ‘Fi’ dizisinde dansçı Duru karakterine hayat veren oyuncu, “Haftanın beş günü 2.5 saat jimnastik ve üzerine dans antrenmanlarım vardı. Ağlayarak gidiyordum, çok zor ve acıydı. ‘Sizden nefret ediyorum’ diye diye zorla yapıyordum” diye konuştu.

Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya'yı çok utandırdı! Video youtube'de trend oldu 7

Çocukluk anısını anlatan Sarıkaya, “Ankara’da yaşarken ailem jimnastik kursuna yazdırdı. Bir türlü bacaklarım açılmadı. Hocalarım, ‘Bu kızdan olmayacak’ dedi. O zamandan bu yana hayatım boyunca esnemeyle ilgili şeyler yapmadım. Proje gelince, yaşadığım travmayı atlamak için kabul ettim ve yendim” diye konuştu. Evcimen birisini olduğunu belirten oyuncu, tüm film ve dizileri evde izlediğini söyledi.