Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola ve Merve Dizdar’dan Şili’li hayranlarına İspanyolca mesaj sürprizi!

Ezgi Mola ve Merve Dizdar’dan Şili’li hayranlarına İspanyolca mesaj sürprizi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en çok konuşulan dizilerinin başında gelen Masumlara Apartmanı, TRT1’de Salı akşamları yayınlandı sezon boyunca. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden derlediği Madalyonun İçi isimli kitaptan uyarlanan dizi, bu hafta yayınlanacak olan 37. bölümle sezon finali yapacak.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldıkları dizinin sezon finali çarpıcı sahnelerle dolu! Yayınlanan yeni fragman, diziye yaz arası verilirken, pek çok ayrıntı ile de izleyenleri başbaşa bırakacağını göstermekte.

Dizide İnci’yi oynayan Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılacağı şeklindeki söylentiler bir süredir gündemde. İnci’nin hamile olması ihtimali de fragmanda yer alıyor. Sarsıcı bir ölüm sahnesiyle diziden ayrılacağı da konuşulmakta.

Bu arada Türkiye’de yayınlandığı her hafta izleyenleri ekran başına kilitleyen Masumlar Apartmanı dizisinin Şili’de de gösterilmeye başlandı.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar'dan Şili'li hayranlarına İspanyolca mesaj sürprizi! 8

Ezgi Mola, şimdiden Şili’de diziyi izleyecek olanlara İspanyolca bir mesaj yolladı. Merve Dizdar da Mola gibi Şili’li hayranlarına seslendi. Şili’nin televizyon kanalı TVN’de ‘Yaralı Ruhlar’ ismiyle yayınlanacak olan dizi için kanalın resmi sosyal medya adresinden yapılan yayınla, Ezgi Mola’nın mesajı iletildi. Bu arada Mola da bu paylaşıma kalp emojileri gönderdi…

Ezgi Mola ve Merve Dizdar'dan Şili'li hayranlarına İspanyolca mesaj sürprizi! 9

İki başarılı oyuncu, Türkiye’deki hayranlarından sonra bu kez de Şili’den yakın zamanda beğeni mesajları alacaklar muhtemelen. Henüz ülkede tanınmıyor olsalar da yakında yorumların ardı ardına sosyal medyadan geleceğini tahmin etmek de güç değil.

Mola ve Dizdar,