Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’nın içine Safiye kaçtı resmen! Sevgilisi yine gizlice çekti!

Ezgi Mola’nın içine Safiye kaçtı resmen! Sevgilisi yine gizlice çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Safiye ile gündemden düşmüyor. Oyuncu, karakteri öylesine içten oynuyor ki izleyenler de övgü dolu yorumlarıyla destek veriyorlar. Safiye’nin sürekli bir şeyleri yıkaması, silmesi ise her ne kadar dizide travmatik ve hastalık boyutunda bir durum olsa da günlük hayatta kimi zaman tiye alınıyor.

Ezgi Mola da Safiye karakterini oynamaya başladıktan sonra titizliği nedeniyle zaman zaman Safiye’ye göndermelerle anılıyor. Oyuncunun instagram sayfasını takip edenler, ne kadar titiz, temizlik konusunda ne kadar hassas bir kişi olduğunu biliyor.

Temizlik ürünlerini elinden düşürmeyen, yeni çıkan değişik süpürgeleri edinen ve kullandıkça da takipçilerine beğenip beğenmediğini anlatarak yol gösteriyor Ezgi Mola. Günlük hayattaki bir çok pratik bilgiyi de paylaşıyor takipçileriyle.

Oyuncunun arkadaşları da zaman zaman temizlik konusundaki hassasiyetini tiye alan esprili söylemlerde bulunuyorlar. Özellikle yakın arkadaşı Enis Arıkan, oturmaya gittiğinde “Aşkım ben şurayı süpürüp geliyorum” şeklinde cümlelerle karşılaştığını söyleyerek Mola’nın temizlik konusundaki anlayışını da bir kez daha ortaya koyuyor.

Bu durum çoğu zaman da birlikte aynı evi paylaştığı sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın paylaşımlarında ortaya çıkıyor. Ezgi Mola’nı can hıraş bir şekilde temizlik yaptığı anlarda eline kamerasını alıyor ve çekiyor…

Ezgi Mola'nın içine Safiye kaçtı resmen! Sevgilisi yine gizlice çekti! 8

Mustafa Aksakallı, esprili söylemlerle Ezgi Mola’nın bu hallerini paylaşırken, Mola da kendi sayfasında repost ediyor paylaşımları. Yani gizli gizli çekiliyor ama hiç dert etmiyor oyuncu bu durumu. Hatta kendisi de kendiyle dalgasını geçiyor çoğu zaman. İşte bu fotoğraflar da Mola’nın son gizli çekildiği anlardan…

Ezgi Mola'nın içine Safiye kaçtı resmen! Sevgilisi yine gizlice çekti! 9