Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola’nın yeni sezonda ne yapacağını merak edenler için ilk proje ortaya çıktı!

Ezgi Mola’nın yeni sezonda ne yapacağını merak edenler için ilk proje ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Mola’nın hayranları, Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Safiye karakteriyle adeta şoke oldu. Oyuncu, öyle etkileyici bir yetenek ortaya koydu ki, iki sezon boyunca dizinin çok başarılı sonuçlar almasında bu en önemli faktörlerden birisi olarak öne çıktı.

Hikayesiyle de izleyicileri sarsan Masumlar Apartmanı projesi tamamlandı. Artık Ezgi Mola’nın önünde yeni teklifler var. Birçok yapımcı oyuncu ile çalışmak istiyor ve teklifler de üst üste gelmeye başladı. Ezgi Mola ise yaz dönemini dinlenerek ve iki sezonun yorgunluğunu üzerinden atarak geçiriyor.

Karavan tatili yapan ve bundan çok da memnun kalan Ezgi Mola, yeni sezon için henüz bir anlaşma yapmadı. Ancak pandeminin öncesinde başlayan ve pandemi döneminde de ara vermek durumunda kalan Alice Müzikali oyuncunun hayatında yer almaya devam edecek.

Alice Müzikali, uzun süre sahnelerde yer almadı ve Şubat ayında yeniden izleyicilerle buluştu. Tüm biletlerin satılması, çok yoğun bir ilgi gösterilmesi ve ardından müzikalin artık izleyicilerle buluşmayacağı ile ilgili bilgiler de son aylarda sıklıkla konuşuldu.

Ezgi Mola'nın yeni sezonda ne yapacağını merak edenler için ilk proje ortaya çıktı! 7

Serenay Sarıkaya’nın başrolünde olduğu Alice Müzikali’n bir dijital platformda yayınlanması da gündeme geldi ve artık sahnelenmeyeceğine yönelik bazı bilgiler de ortaya atıldı.

En net durumu ise Ezgi Mola açıkladı. Ünlü oyuncu, izleyicilerin büyük ilgisinin devam etmesi nedeniyle projenin süreceğini açıkladı.

Yeni sezonda da Alice Müzikali ile sahnelerde yer alacağını duyuran oyuncu, böylelikle hayranlarını bir kez daha heyecanlandırdı.

Yeni sezonda yeni bir dizide yer alması da beklenen oyuncu için henüz net bir proje olmasa da, gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğu biliniyor.

Ezgi Mola hayranları için en azından Alice Müzikali’nin devam edecek olması da çok önemli bir gelişme ve bunu bir müjde olarak da ifade edebiliriz.