Ana sayfa Dizi Fragmanları Ezgi Mola’ya gelinlik çok yakıştı, herkes Masumlar Apartmanı’nı konuşuyor!

Ezgi Mola’ya gelinlik çok yakıştı, herkes Masumlar Apartmanı’nı konuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı, çok başarılı bir proje olarak yoluna devam ediyor. 2021 yılında TRT1’in diziler konusuna en çok izlenen yayıncı olmasını sağlayan projelerden birisi de Masumlar Apartmanı oldu.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz’ün başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümlerini izleyiciler büyük bir merakla bekliyor. Özellikle de 54. yeni bölümde yaşanacaklar şimdiden herkesi heyecanlandırıyor.

Safiye ve Naci’nin mutlu olma yolunda attıkları adım herkes tarafından destekleniyor. Ezgi Mola’nın gelinlik giydiği ve düğün sahnesinin yer aldığı 54. bölümden yayınlanan fragman çok ilgi çekti.

Ezgi Mola'ya gelinlik çok yakıştı, herkes Masumlar Apartmanı'nı konuşuyor! 1

Ezgi Mola’ya gelinliğin ne kadar çok yakıştığı ve ne kadar güzel göründüğü yorumlara yansıdı. Dizinin hayranları, oyuncunun fragmandan yansıyan güzelliğine tutuklu kaldı.

Hikayede Safiye’nin geçmişin korkularından ve annesinin ruhunu esir almasından kurtulmaya doğru güçlü bir adım atması evliliğin onun için ne kadar önemli olduğunu da anlatıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabındaki hikayeden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinde büyük değişimin ayak sesleri 54. bölüm ile kendini gösteriyor.

Ezgi Mola'ya gelinlik çok yakıştı, herkes Masumlar Apartmanı'nı konuşuyor! 2

Naci karakterinde Tansel Öngel de kariyerinin en başarılı dönemini yaşıyor. Diziye konuk oyuncu olarak katılan ama, hayranların isteği ile rolü uzatılan ünlü oyuncu, ayrıca Maske Kimsin Sen isimli yarışma programının da sunucusu oldu.

Ezgi Mola hayranları da sosyal medyada oyuncuya övgülerde bulunurken, güzelliğinin de kendilerini çok etkilediğini belirten ifadeler kullanıyor. İşte dizinin 54. bölüm fragmanı: