Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola’yı darmadağın eden karakter, bize ne yapmaz ki? Çöp Apartmanı dizisinden ilk tüyo…

Ezgi Mola’yı darmadağın eden karakter, bize ne yapmaz ki? Çöp Apartmanı dizisinden ilk tüyo…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çöp Apartmanı dizisi, TRT ekranlarının yeni sezon sürpriz dizilerinden bir tanesi. Dizinin bir diğer sürprizi ise Ezgi Mola. Zira ünlü oyuncu, tam 8 yıldır herhangi bir dizide oynamadı! Ekrandaki dizilerin kamera arkasındaki yoğun çalışması, oyuncuyu setlerden uzun yıllardır uzak tutuyor.

Ezgi Mola, geçtiğimiz iki sezonda Alice Müzikali’nde sahne almıştı. Serenay Sarıkaya, Şükrü Özyıldız, Enis Arıkan ve Merve Dizdar ile aynı sahneyi paylaşıyordu. Müzikal, Covid 19 nedeniyle şu süreçte sahnelenemiyor. Ezgi Mola ise yaz başından beri, sevgilisi Mustafa Aksakallı ile Alaçatı’da açtıkları mekanlarında misafirlerini ağırlamakla meşgul.

Mola, yeni sezonda ise Çöp Apartmanı dizisiyle hayranlarını şaşırtacak gibi görünüyor! Şimdiden rolüne hazırlanmaya başladığı anlaşılan oyuncu, Dr. Gülseren Buğdaycı’nın hikayesini yazdığı diziden önce, kitabı okuyor şu sıralar. Senaryoya da çalışan Ezgi Mola, karakterinden çok etkilenmiş olacak ki sosyal medyada bir paylaşım yaptı.

Acıklı bir hikayenin geldiğinin anlaşıldığı paylaşımda “Ah Safiyem, sana sarılabilir miyim?” notunu düşen Ezgi Mola’nın, Safiye karakterini mi oynayacağı ise merak konusu oldu.

Ezgi Mola'yı darmadağın eden karakter, bize ne yapmaz ki? Çöp Apartmanı dizisinden ilk tüyo... 8

OGM Pictures isimli dizide Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola rol alıyor. Bir psikiyatristin notlarından ve gerçek hikayelerinden senaryolaştırılan Çöp Apartmanı dizisi, yeni sezonda büyük ilgi çekecek gibi görünüyor! İddialı projenin çekimlerinin Ağustos sonunda başlaması bekleniyor.

Ezgi Mola ise yaz tatili bitmeden çoktan rolüne çalışmaya başlamış bile! Mola’nın okuduğu kitaptan ve karakterden çok etkilendiği de paylaşımıyla görülüyor…

Bakalım yıllar sonra ekrana dönen Ezgi Mola, nasıl bir karaktere hayat verecek?

Ezgi Mola'yı darmadağın eden karakter, bize ne yapmaz ki? Çöp Apartmanı dizisinden ilk tüyo... 9