Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Şenler’in Çatı Katı Aşk gururu!

Ezgi Şenler’in Çatı Katı Aşk gururu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Çatı Katı Aşk dizisinde Ezgi Şenler’in başrolde yer alması büyük bir sürpriz olmuştu. Oyuncu, ilk kez bir yapımda başrolde yer alma başarısı sergiledi. Dizisine sıkı sıkıya sarılan oyuncu, Posta gazetesindeki röportajında canlandırdığı Ayşen karakterine de aşık olduğunu söyledi.

Çatı Katı Aşk’ın kariyeri açısından çok önemli olduğunu ve özel de bir projede yer almaktan dolayı da mutluluk duyduğunu anlatan Ezgi Şenler, izleyenlerin de dizide kendilerinden birçok şey bulacağını düşünüyor.

Ezgi Şenler şöyle konuştu: “Hayat ve dünya zaten çok zor. Çok fazla bizi üzen ve sinirimizi bozan olaylar oluyor. Seyirci, bence aşk izlediği zaman bir nevi terapi oluyor. Rahatlama hissi oluyor. İki saat de olsa kafasını boşaltıyor diye düşünüyorum. Herkesin hayatında yaşamak istediği ama yaşayamadığı bir hikaye, belki sevip kavuşamadığı biri vardır. İnsanlar, dizimizi izledikçe kendilerinden çok fazla şey bulacaklar bence.”

Genç oyuncu aşık olduğu zaman sakin, huzurlu ve dünyanın da kendisi için pembe olduğunu söyledi. Oyuncu,”Sinirlerim alınmış gibi oluyor. Ben mutlu hissedince ve aşık olunca zaten hayat çok güzel akıyor. Aşk güzel bir şey. Herkes tatmalı” dedi.