Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen, ‘Alp Arslan’ dizisi ile setlere geri dönüyor! Peki, oğlu Karan’a kim bakacak?

Fahriye Evcen, ‘Alp Arslan’ dizisi ile setlere geri dönüyor! Peki, oğlu Karan’a kim bakacak?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 yılında kendisi gibi oyuncu Burak Özçivit ile evlenen ünlü oyuncu Fahriye Evcen, 2019 yılında oğlu Karan’ı kucağına aldı. Ünlü oyuncu doğumdan sonra oğluyla birebir ilgilenmek için dizi setlerine bir süre ara verdi.

Bu süre içerisinde reklam filmlerinde boy gösteren Evcen, 4 yıl aradan sonra bomba bir anlaşma yaptı ve dizi setlerine geri dönmeye karar verdi.

Fahriye Evcen, 'Alp Arslan' dizisi ile setlere geri dönüyor! Peki, oğlu Karan’a kim bakacak? 8

Güzel yıldız, TRT 1’in iddialı, dev projesi ‘Alp Arslan’da Barış Arduç ile baş rolü paylaşacak. Eylül ayında yayınlanmaya başlanacak dizide ‘Akça Hatun’ karakterini canlandıracak olan Evcen’i yoğun bir çalışma temposu bekliyor.

Peki Fahriye Evcen setteyken oğlu Karan ile kim ilgilenecek. Karan, anne ve babasının seti arasında mekik dokuyacak. Basın mensuplarının Bebek’te görüntülediği Fahriye Evcen, “Çok az kaldı sete çıkmaya, hazırlıklar başladı” sözleriyle heyecanını dile getirdi.

Fahriye Evcen, 'Alp Arslan' dizisi ile setlere geri dönüyor! Peki, oğlu Karan’a kim bakacak? 9

Burak Özçivit  ise,  basın mensuplarının “İkiniz setteyken çocuğa kim bakacak?” sorusuna “Karan’ın vakti setlerde geçecek. Kimi zaman annesinin setine kimi zamanda babasının setine gelecektir” diye cevap verdi.