Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen Alparslan’da uludu! Sosyal medyada alay konusu oldu!

Fahriye Evcen Alparslan’da uludu! Sosyal medyada alay konusu oldu!

tarafından sule sule

TRT 1’in çok büyük iddialarla ekrana getirdiği Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yayınlandığı günden bu yana reytinglerde birinciliği elden bırakmıyor. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin pazartesi akşamı yayınlanan ikinci bölümünü izleyenler çok ilginç bir sahneye şahit oldu. Dizide bir kurt gibi uluyan Fahriye Evcen, sosyal medyada büyük alay konusu oldu.

Akli Film tarafından çekilen ve başrollerinde Fahriye Evcen ile Barış Arduç’un yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin bu hafta ikinci bölümü ekrana geldi. Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyici tarafından büyük ilgi gören dizi yine reytinglerde birinci oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin pazartesi akşamı yayınlanan ikinci bölümünde çok ilginç bir sahne vardı. Bu sahnede, Akça Hatun’u canlandıran Fahriye Evcen kurtlarla iletişim kurmak için bir kurt gibi uludu.

Ancak muhtemelen çok etkileyici olması beklenen bu sahne tam tersine izleyicilerin çok şaşırmasına ve komik bulmasına neden oldu. Sahneye çok gülen izleyiciler sosyal medyada Fahriye Evcen’le dalga geçti.

Bir izleyici Twitter’da yaptığı paylaşımda “Fahriye Evcen, Büyük Selçuklu dizisinde uluma marifetiyle kurtlara bir takım mesajlar iletti” diye yazdı.

Bir başka izleyici de “Fahriye evcen uluma sahnesini çekerken hiç utanmadın mı abla ya” diye yazdı.

Fahriye Evcen Alparslan'da uludu! Sosyal medyada alay konusu oldu! 8

Bir izleyici ise “Kızılderililer dumanla, Türkler auuuuu ile haberleşiyor zaten.” diyerek sahneyle dalga geçti.

Fahriye Evcen Alparslan'da uludu! Sosyal medyada alay konusu oldu! 9