Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen büyük iş yaptı! Barış Arduç’un Alp Arslan dizisindeki partneri Fahriye Evcen oldu!

Fahriye Evcen büyük iş yaptı! Barış Arduç’un Alp Arslan dizisindeki partneri Fahriye Evcen oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ekranlara bomba gibi dönüyor… Yeni sezonda ünlü oyuncuyu TRT1 ekranında izleyeceksiniz.

İlk sezonu büyük başarılarla dolu olan Uyanış Büyük Selçuklu isimli tarihi dizinin ikinci sezonu bambaşka olacak. İlk sezondan sonra hikaye ileriye doğru değil, geriye doğru gidecek. Yeni bir teknik denenerek yapılacak olan Alp Arslan dizisinin 3 sezon sürmesi planlanıyor.

Dizinin erkek başrolü için Barış Arduç ile imzalar atılmıştı. Ayrıca önceki sezondan Mehmet Özgür dışındaki tüm oyuncularla da anlaşmalar iptal edilmişti. Yeni bir kadro kuruluyor ve yeni heyecanlar yaşanıyor.

Fahriye Evcen de Alp Arslan dizisinde yer alacak. Yapımcı Emre Konuk ile Fahriye Evcen görüşmesi ortaya çıktı. İkili anlaştı ve Barış Arduç’un Alp Arslan dizisindeki partneri Fahriye Evcen oldu.

Fahriye Evcen büyük iş yaptı! Barış Arduç'un Alp Arslan dizisindeki partneri Fahriye Evcen oldu! 7

Böylelikle Evcen’in bir süredir hayranlarının heyecanla beklediği sürprizi de açıklanmış oldu. Sosyal medyada bu gelişme adeta bomba etkisi yarattı.Birçok dizi hayranı Barış Arduç – Fahriye Evcen dizi buluşmasını çok olumlu yorumlarla karşıladı. Evcen’in ekrana dönüşü de yıllar sonra bomba gibi bir diziyle olacak.