Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen gittiği bir düğünden paylaştığı fotoğraflarla gündem oldu!

Fahriye Evcen gittiği bir düğünden paylaştığı fotoğraflarla gündem oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren ve uzun bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Fahriye Evcen, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni karelerini paylaştı. Evcen’in pozlarına, beğeni ve yorum yağdı.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, oğlu Karan’ı dünyaya getirdikten sonra ekranlara ara vermişti. Uzun bir süre sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanan Evcen, yeni sezonda ‘Alparslan Büyük Selçuklu’ dizisinde ‘Akça Hatun’ karakterine hayat verecek. Evcen izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Fahriye Evcen gittiği bir düğünden paylaştığı fotoğraflarla gündem oldu! 8

Dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ederken güzel oyuncu, bir düğünde çekilen pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Instagramda 12 milyonu aşkın takipçisi olan Fahriye Evcen, kırmızı elbiseli fotoğraflarıyla sosyal medyada gündem oldu. Evcenin fotoğraflarına çok kısa bir sürede 1 milyondan fazla beğeni ve binlerce yorum geldi.

Fahriye Evcen gittiği bir düğünden paylaştığı fotoğraflarla gündem oldu! 9

Ünlü oyuncunun ‘Bir düğün masalı’ notuyla paylaştığı fotoğraflarına takipçileri tarafından, ‘Prenses gibisin’, ‘Çok güzelsin’, ‘Maşallah, çok şıksın’ gibi yorumlar yapıldı.