Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ismi TRT1’nin çok iddialı dizisi için ilginç bir şekilde ortaya atıldı

Fahriye Evcen ismi TRT1’nin çok iddialı dizisi için ilginç bir şekilde ortaya atıldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle ilk sezonu Uyanış Büyük Selçuklu ismi ile yayınlanan tarihi dizinin ikinci sezondan itibaren Alp Arslan ismi ile yayınlanması bekleniyor. Barış Arduç’un başrolünde yer aldığı dizide, Uyanış Büyük Selçuklu macerasından sadece Mehmet Özgür yer alacak.

Mehmet Özgür dışında tüm diğer oyuncularla anlaşmanın sona erdiği ve sonraki 3 sezonun Büyük Selçuklu Devleti’nde Alp Arslan dönemini anlatacak olması nedeniyle kadro baştan aşağıya yeniden düzenleniyor. Yenilenen kadroya kimlerin katılacağı da merak konusu oldu.

Bu noktada bir süredir kendisine uygun bir dizi arayan Fahriye Evcen ismi ilginç bir şekilde öne çıktı. Bunun nedeni ise dizinin yapımcısı Akli Film’in sahibi olan Emre Konuk’un instagram’dan Fahriye Evcen’i takibe alması oldu. Ancak sosyal medyada öne çıkartılan bu konu hakkında ciddi bir kulis bilgisi de yok.

Fahriye Evcen ismi TRT1'nin çok iddialı dizisi için ilginç bir şekilde ortaya atıldı 1

Fahriye Evcen için eşi Burak Özçivit, çok sürpriz bir kaç projenin olduğunu belirtmiş ve hayranlarını heyecanlandırmıştı. Evcen ise bazı görüşmelerinin bulunduğunu doğruladı. Ancak herhangi bir detay verilmedi.

Sadece bir instagram takibi konusu bile Fahriye Evcen’in Alp Arslan dizisine katılabileceği yorumlarını yaptırması sosyal medya için yeterli oldu.

Fahriye Evcen ismi TRT1'nin çok iddialı dizisi için ilginç bir şekilde ortaya atıldı 2

Fahriye Evcen’in Akli Film’in projesinde olup olmayacağı ile ilgili hiçbir detay olmadığını, sadece sosyal medyada izleyicilerin bir hissiyat olarak bunu paylaştıklarını hatırlatalım.

Bu arada Emre Konuk, yenilenen dizinin başrolünde yer alan Barış Arduç ile birlikte pozuyla da dikkat çekmişti.

Konuk, 12 Haziran’da yaptığı paylaşımda Barış Arduç için şöyle yazmıştı:

“Dünyaları dize getiren Sultan Alp Arslan’ın ölümsüz destanını anlatacağımız dizimiz için çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. Alp Arslan karakterine emeğiyle yüreğiyle @arducbrs can verecek.”