Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen, makyajsız fotoğraf akımını başlattıktan sonra bu oldu mu şimdi?

Fahriye Evcen, makyajsız fotoğraf akımını başlattıktan sonra bu oldu mu şimdi?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, hakkında yapılan estetik iddiasıyla ilgili bir haberi yalanlamak için instagram hesabından makyajsız, en doğal halini paylaşmıştı.

Büyük beğeni toplayan ve instagram’da da ‘makyajsız fotoğraf paylaşma’ modasını başlayan Evcen, birçok ünlünün kendisiri takip etmesiyle bir anda sosyal medyanın zirvesine yerleşmişti.

Bu akım halen güçlü şekilde devam ederken, Evcen, yapmaması gereken bir paylaşımda bulundu.

Hesabından hem makyajlı hem de makyajız fotoğraflarını paylaşan Evcen, seçimi hayranlarına bıraktı.

Zaten makyajsız haliyle hem büyük övgü alan hem de ünlüler arasında hızla yayılan bir akımı başlatan Evcen’in yeniden makyajlı fotoğrafını paylaşması büyük bir amatörlük olarak değerlendirildi.

Takipçileri arasında da ciddi bir bölünme yaşandı.

Evcen’in makyajsız paylaşım akımıın başlattığı fotoğrafı ile aynı açıdan çekilmiş makyajlı fotoğraf paylaşımı hiç de iyi bir strateji değildi.

Makyajlı ve makyajsız çekilen iki ayrı fotoğrafını kısa süre aralıklarla takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu Fahriye Evcen kararı takipçilerine bıraktı. ‘Makyajsız Fahriye’ daha çok beğenildi.

Fahriye Evcen, makyajsız fotoğraf akımını başlattıktan sonra bu oldu mu şimdi? 7

Evce’in natural fotoğraf karesi hayranları arasında makyajlı- makyajsız tartışmasının başlamasının neden oldu.

Kullanıcılarından birçoğu oyuncunun makyajlı halini beğenirken, diğer kullanıcılar doğal halinin daha güzel olduğunu savundu.

Ünlü oyuncunun bir akımı başlatma becerisinden sonra yaptığı bu hata sosyal medya konusunda iyi bir danışmanlık alması gereğini de ortaya koymuş oldu.