Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen paylaştı, Burak Özçivit civcivli yorumuyla utandırdı!

Fahriye Evcen paylaştı, Burak Özçivit civcivli yorumuyla utandırdı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Mutlu aile hayatlarıyla dikkatleri çeken Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, uzun bir beraberliğin ardından 2017 yılında evlenmişlerdi. Çiftin, 2019 Nisan ayında da oğulları Karan dünyaya gelmişti. Evcen, o günden beri dizilerde ya da başka bir projede yer almıyor. Sadece yüzü olduğu markanın reklamlarına çıkıyor. Burak Özçivit ise atv’nin Kuruluş Osman dizisinde oynuyor.

Oyuncu çiftin mutlulukları yaptıkları sosyal medya paylaşımlarına da yansımakta. Oğulları Karan ile zaman zaman fotoğraflarını da paylaşan çift, takipçilerini de mutlu ediyor.

Hayranları tarafından ilgiyle izleyen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyorlar.

Hem Türk hem de yabancı hayranları bulunan çiftin paylaşımları, 1 milyonu geçen beğenilere ulaşıyor hemen her yayınladıkları video ya da fotoğraf ile. Binlerce de yorum alıyorlar.

Sosyal medyada da hayli popüler olan oyuncu çiftin, birbirleriyle instagram üzerinden etkileşimleri de yine dikkat çeken bir ayrıntı olmakta.

Son olarak Fahriye Evcen, 3 fotoğrafını paylaştı. Kalp emojisi ile paylaşım yapan oyuncuya yorum yapanlar arasında eşi de vardı.

Burak Özçivit, bir civciv emojisi ile karşılık verdi eşinin paylaşımına. Fahriye Evcen ise gülen surat ve utanma anlamına gelen emojilerle yanıt verdi.

İşte Evcen’in paylaşımı:
????

Fahriye Evcen paylaştı, Burak Özçivit civcivli yorumuyla utandırdı! 10

Fahriye Evcen paylaştı, Burak Özçivit civcivli yorumuyla utandırdı! 11

Fahriye Evcen paylaştı, Burak Özçivit civcivli yorumuyla utandırdı! 12

Fahriye Evcen paylaştı, Burak Özçivit civcivli yorumuyla utandırdı! 13