Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen, pazar pazar o gülüşle beğenileri kaptı

Fahriye Evcen, pazar pazar o gülüşle beğenileri kaptı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile evli Fahriye Evcen’in pazar keyfine 600 bine yakın beğeni geldi bir kaç saatte. Oyuncu, oğlu Karan’ı dünyaya getirdikten sonra bir süre sosyal medyadan uzak durmuştu. Uzun süredir reklamlar dışında bir projede de yer almayan oyuncunun, eski formuna kavuştuktan sonra daha çok poz verdiği gözlerden kaçmıyor.

Evcen’in etkin bir şekilde kullanmaya başladığı instagram hesabından yaptığı her paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum almakta. Hem Türk hem de yabancı hayranları bulunan oyuncuya gelen övgü dolu yorumlar da yine oyuncuyu mest edecek cinsten.

Kimi zaman oğlu ve eşiyle birlikte pozlarını paylaşan oyuncu, bazen de en doğal haliyle çekilen fotoğraflarını paylaşıyor. Bugün de yine bahçede otururken verdiği pozları takipçileriyle paylaştı.

Oyuncunun değişik yüz mimikleriyle çekilen bir kaç fotoğrafını peşpeşe yayınladığı paylaşımına yorum üstüne yorum yağarken, beğeni sayısı da hızla arttı.

Yüz emojileriyle yayınladığı o fotoğrafları aşağıda görebilirsiniz. Fahriye Evcen’in doğal güzelliğini ön plana çıkaran fotoğraflar, büyük dikkat çekti…

????????????

Fahriye Evcen, pazar pazar o gülüşle beğenileri kaptı 9

Fahriye Evcen, pazar pazar o gülüşle beğenileri kaptı 10

Fahriye Evcen, pazar pazar o gülüşle beğenileri kaptı 11