Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen ve Barış Arduç’u bir araya getiren Alp Arslan’ın yayın günü belli oldu!

Fahriye Evcen ve Barış Arduç’u bir araya getiren Alp Arslan’ın yayın günü belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 yeni bir dev projeyi daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. Uzun süre Barış Arduç’un başrolünde yer alacağı duyurulan ardından Fahriye Evcen’in katılımıyla iddiasını katlayan Alp Arslan dizisi eylül ayında yayınlanmaya başlayacak. Dizinin yayın günü de belli oldu.

Geçtiğimiz sezon reytinglerde çok başarılı olan dev proje Uyanış Büyük Selçuklu’nun devamı niteliğindeki Alp Arslan dizisinin üç sezon sürmesi bekleniyor. Sultan Melikşah dönemi sona eren seride artık Alp Arslan’n hayatı anlatılacak.

Fahriye Evcen ve Barış Arduç'u bir araya getiren Alp Arslan'ın yayın günü belli oldu! 7

Yeni dizise Barış Arduç Alp Arslan’ı canlandırırken Fahriye Evcen de Akça Hatun karakterine hayat verecek. Dizide ayrıca Erdinç Gülener, Alp Arslan’ın babasını canlandıracak.

Alp Arslan dizisinde bir önceki projeden gelen Mehmet Özgür ve Mim Kemal Öke yine ekranda Nizamülmülk ve Akbilge olarak yerlerini alacak.

Dizide yer alan isimlerden biri de Kanal D’de yayınlanan mini polisiye dizisi Çember’in başrolünü canlandıran Barış Bağcı. Alp Arslan’da ayrıca Korel Cezayirli, Esila Umut, Zeynep Özder ve Begim Şehver de rol alacak.

Akli Film tarafından hayata geçirilen ve çekimlerine geçen hafta başlanan Alp Arslan dizisi eylül ayından itibaren pazartesi akşamları TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşacak. Serinin önceki dizisi Uyanış Büyük Selçuklu da pazartesi akşamları ekranlara geliyordu.