Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin oğullarının sevimli halleri sosyal medyaya damga vurdu!..

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin oğullarının sevimli halleri sosyal medyaya damga vurdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Uzun bir aradan sonra ekranlara TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle dönen güzel oyuncu Fahriye Evcen’in yüzü reytinglerden yana gülüyor.

Oyuncunun Barış Arduç ile baş rolü paylaştığı ve ‘Akça Hatun’ karakterine hayat verdiği dizisi izlenme rekorları kırıyor.  Fahriye Evcen, hem iş hayatında hem de özel hayatında keyifli günler yaşıyor.

2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit ile evlendikten sonra 2019 yılında anne olan güzel oyuncu, oğlu Karan’ı büyütmek istediği için bir süre setlere ara vermişti.

2 yaşındaki oğlu Karan ile pozlarını ve çektiği eğlenceli videoları ara sıra sosyal medya hesabından paylaşan oyuncunun son paylaşımına Karan’ın sevimli halleri damga vurdu.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin oğullarının sevimli halleri sosyal medyaya damga vurdu!.. 9

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışını fırsat bilip oğluyla karda pozlarını paylaşan ünlü oyuncu fotoğraflara; ‘Güneş bakamayanlar takımı’ notunu düştü’.  Burak Özçivit de anne oğulun fotoğraflarına ‘Maşallah kuzularıma’ şeklinde yorum yaptı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin oğullarının sevimli halleri sosyal medyaya damga vurdu!.. 10

Oğlu Karan ile birlikte uzun bir aradan sonra yaptığı paylaşımlar, Fahriye Evcen’in 12.6 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin setinden arta kalan zamanlarını oğlu Karan ile birlikte geçirmeye özen gösteren Fahriye Evcen’in mutluluğu ve neşesi takipçilerini de çok mutlu etti. Oyuncunun iki yaşındaki oğluyla birlikte gülücükler saçtığı pozlarına hayranları tarafından binlerce yorum yapıldı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin oğullarının sevimli halleri sosyal medyaya damga vurdu!.. 11