Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ve Ezgi Mola’nın sürpriz karşılaşması paylaşımlarıyla ortaya çıktı!

Fahriye Evcen ve Ezgi Mola’nın sürpriz karşılaşması paylaşımlarıyla ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü oyuncunun instagram paylaşımları ile birlikte, tesadüfi ve güzel bir karşılaşma da ortaya çıkmış oldu ama bir başka sürprizin daha olma ihtimali de görenlerin aklını kurcalıyor! Ezgi Mola, malum şu sıralar TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde oynuyor. Safiye karakteri ile ekrana hızlı bir dönüş yaptı.

Tam 8 yıl boyunca hiç bir dizide rol almayan oyuncu, Masumlar Apartmanı’nın hikayesini ve oynayacağı karakteri sevince yeniden yoğun set ortamlarına dönmeye ‘evet’ dedi.

Fahriye Evcen ise uzun süredir ekranda yok! Aslında hiç bir yapımda yok! Burak Özçivit ile 2017 yılı Haziran ayında evlenmişlerdi. Oyuncu o zamandan beri hiç bir dizide ya da filmde oynamadı.

Evcen, 2019 yılı Nisan ayında ise oğlu Karan’ı dünyaya getirmişti. Bir süredir de oğluyla ilgilenen Fahriye Evcen’in ismi, bir diziyle anılmaya başlanmıştı geçtiğimiz günlerde.

Netflix için çekilecek bir proje olduğu konuşulmuş ancak başka bir detay bilinmiyordu. Evcen’in bölüm başı 130 bin TL gibi bir ücret alacağı şeklinde bir takım söylentiler dolaştı.

Ancak Fahriye Evcen cephesinden de başka bir yerden de projeyle ilgili yeni bir haber gelmedi. Böyle bir proje gerçekten var mı o da henüz bilinmiyor.

İşte Ezgi Mola ve Fahriye Evcen’in aşağıda fotoğrafları da bulunan bu karşılaşmalarının altında, bir de böyle bir sürpriz olup olmadığı tahminleri yapılıyor.

Fahriye Evcen ve Ezgi Mola'nın sürpriz karşılaşması paylaşımlarıyla ortaya çıktı! 8

Mola ve Evcen, aynı menajerlik firması ile çalışıyor. İkisi de İD İletişim ile çalışmaktalar. Şirketin çalışanı Gülsün Işıklı ile pozlarını paylaşmışlar. Anlaşılan şirkette tesadüfi bir karşılaşma.

Fahriye Evcen’in menajerlik şirketi ile görüşmeye gitmiş olması, yeni bir proje olasılığını da içinde barındırıyor! Bakalım bu tesadüfin altından neler çıkacak?

Fahriye Evcen ve Ezgi Mola'nın sürpriz karşılaşması paylaşımlarıyla ortaya çıktı! 9