Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ve oğlu Karan’ın bu fotosunu görmeniz lazım!

Fahriye Evcen ve oğlu Karan’ın bu fotosunu görmeniz lazım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Fahriye Evcen, uzun süredir setlerden uzak, oğlu Karan ile ilgilenmekte. Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen, Karan’ın doğumundan sonra projelerde yer almamaya başladı. Daha çok reklamlarda marka yüzü olarak yer almayı tercih eden oyuncu, şu sıralar oğulları Karan ile doya doya vakit geçiriyor.

Burak Özçivit ise Kuruluş Osman dizisinde başrolde oynamakta. Oyuncu çiftin, çocukları için bu tercihi yaptıkları anlaşılıyor. Fahriye Evcen’in Karan’a bakmak için bir süre daha dizilere rol almayacağı görülüyor.

Evcen, instagram sayfasından zaman zaman yaptığı paylaşımlarla hayranlarıyla hasret gideriyor. Geçtiğimiz günlerde Bergüzar Korel ve Hatice Şendil’in, SMA hastası çocuklar için yaptığı bir kampanya için canlı yayına da bağlanmıştı.

Evcen, mutlu evliliği ile dikkatleri çekerken son pozuyla da herkesin içini ısıttı. Fahriye Evcen’in 2019 yılının Nisan ayında dünyaya getirdiği oğlu Karan, 1,5 yaşını geçti.

Karan’ın fotoğraflarını da zaman zaman paylaşmakta çift. Doğduğunda uzunca bir süre çocuklarının fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmamışlardı.

Şimdilerde ise bu kuralı bozmuş görünüyor ünlü çift. Son olarak Fahriye Evcen, oğlu Karan ile aşağıdaki pozlarını paylaştı.

Fahriye Evcen ve oğlu Karan'ın bu fotosunu görmeniz lazım! 8

Evcen, daha sonra kendisinin tek fotoğrafını da paylaşarak hayranlarını mutlu etti…

Fahriye Evcen ve oğlu Karan'ın bu fotosunu görmeniz lazım! 9