Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’den sıfır makyaj, yüzde yüz doğallık!

Fahriye Evcen’den sıfır makyaj, yüzde yüz doğallık!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü isim, ikisi de çok sevilen, başarılı oyunculuklarıyla dikkatleri çeken, hayranlarının övgülere boğduğu iki kadın oyuncu. Şu sıralar ikisi de ekranlarda yok ama sosyal medyadan takipçileri onları yine ilgiyle izlemeye, paylaşımlarına beğeniler ve yorumlar yapmaya devam ediyorlar. Takipçilerinin merakla beklediği paylaşımlarıyla da ekranda olmasalar bile bağlarını sürdürüyorlar.

İlk olarak uzun süredir ekranlarda olmayan Fahriye Evcen’in son yaptığı paylaşımlara bir göz atalım. Oyuncu, bilindiği gibi aynı zamanda meslektaşı olan Burak Özçivit ile evli. Mutlu bir beraberlik sürdüren ikilinin bir de Kayra ismini verdikleri oğulları var.

Fahriye Evcen, çok uzun zamandır ekrandaki dizilerde yer almadı. Sinema filminde de oynamadı. Özçivit ile evliliğinin ardından projelerine ara verdi. Oğlu Kayra’nın doğumundan sonra da onunla ilgileniyor.

Hayranları onun ne zaman setlere döneceğini merak ediyor. Bir süre önce sokakta magazincilerle karşılaşan oyuncu, bu konudaki sorular üzerine, içine sinen bir proje olursa yeniden dizilere döneceğini söylemişti.

Geçtiğimiz günlerde de oyuncuya son dönemde 10 tane diziden teklif gittiği ve birini kabul ettiği şeklinde haberler medyada yer almıştı. Hatta oyuncunun bölüm başı 130 bin TL alacağı şeklinde iddialar ortada dolaştı.

Henüz bu konuda kendisinden bir açıklama gelmedi. Böyle bir proje ile ilgili başka bir detay da konuşulmadı. Bakalım bu iddiaların sonrasında Evcen, yeniden dizilere dönecek mi?

Bu arada oyuncunun sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda hayranları, güzelliğine de vurgu yapıyor. Evcen’in haftasonu paylaştığı aşağıdaki pozlarında tamamen makyajsız, doğal haliyle pek çok takipçisinden, hayranından övgü dolu yorumlar geliyor.

Yüzünde hiç makyaj olmadığı, tamamen doğal hali olduğu da çok net bir şekilde görülebiliyor. Genelde hafif bir makyaj ile poz vermeyi seven oyuncunun bu kez yüzüne hiç bir müdahalede bulunmadığı görülmekte.

İşte en doğal haliyle Fahriye Evcen…

Fahriye Evcen'den sıfır makyaj, yüzde yüz doğallık! 8

Fahriye Evcen'den sıfır makyaj, yüzde yüz doğallık! 9