Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen’in Alparslan dizisine veda etmesinin gerçek nedeni anlaşıldı!

Fahriye Evcen’in Alparslan dizisine veda etmesinin gerçek nedeni anlaşıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, 4 yıllık aradan sonra televizyon ekranına Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile dönüş yaparak hayranlarını memnun etti. Çok da başarılı bir sezon geçiren oyuncunun gelecek sezon için projede yer almak istememesi ise nedeni noktasında herkesi meraklandırmıştı.

Fahriye Evcen, zorlu çekim şartları olan bir dizide olsa Alparslan setinde konforlu bir süreç yaşadı. Bunu da açıklamalarında ifade eden oyuncu, oğlu Karan’ı da düşünen yapım ekibinin ayarlaması ile set ortamında rahat bir süreç yaşadı. Akça Hatun karakteri de çok sevildi ve oyuncunun hayranları projeye devam etmesini çok istedi.

Yapımcı Emre Konuk’un tüm ısrarlarına ve sosyal medyada paylaşılan binlerce hayran desteğine rağmen Fahriye Evcen diziden ayrılık kararından geri adım atmadı. Tek sezonluk olan anlaşmasını yenilemeyen oyuncunun çok yorulduğu için dizide yer almak istemediği yorumları yapıldı. Ancak yeni çıkan bir bilgi başka bir konu olduğunu ortaya çıkardı.

Fahriye Evcen'in Alparslan dizisine veda etmesinin gerçek nedeni anlaşıldı! 7

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftini çok sevindiren bu gelişme hayranları da heyecanlandıracak. Çünkü Fahriye Evcen’in hamile olduğu ortaya çıktı.

Oyuncunun 2 aylık hamile olduğu ve bu süreçte daha önce de olduğu gibi setlerde yer almak istemediği düşünülüyor. Fahriye Evcen, Karan’a hamile kaldığı süreçte ve oğlunu büyütme noktasında 4 yıllık bir dönem hiçbir projede yer almadı.

Alparslan dizisinden tam da ayrılık noktasına denk gelen hamilelik gelişmesinin oyuncunun kararında etkili olduğu düşünülüyor. Fahriye Evcen hem hamilelik hem de doğum sonrası olmak üzere uzun bir süre daha setlerde yer almaz ise şaşırmamak lazım.