Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’in ayrılık kararına, Alparslan izleyicileri tepkili!

Fahriye Evcen’in ayrılık kararına, Alparslan izleyicileri tepkili!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, 27. bölümü ile birlikte 30 Mayıs Pazartesi günü sezonu tamamlayacak. Fahriye Evcen’in canlandıracağı Akça Hatun karakteri ile ölüme doğru adım adım ilerliyor. Oğlu Karan’ın doğum süreci ve sonrasındaki bakımı ile ilgilendiği için 4 yıl setlerden uzak kalan Fahriye Evcen, sezon başında Alparslan projesiyle yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Ancak ünlü oyuncunun sabrı ve enerjisi sadece bir sezon hikayede kalmaya yetti. Yapımcı Emre Konuk’un tüm ısrarlarına rağmen Fahriye Evcen’i ikinci sezon için ikna edememiş olması dizi adına ciddi bir sorun olacak. Fahriye Evcen’e çok alışan ve Akça hatun karakterinin de hikayede kalmasını isteyen dizi hayranlarının bu talepleri ne yazık ki, gerçekleşmeyecek.

26. yeni bölümü 23 Mayıs pazartesi akşamı yayınlanacak olan Alparslan dizisinde, Akça Hatun karakterinin vedasının izleyicileri çok rahatsız ettiğini, sosyal medyadaki yorumlardan anlayabilirsiniz.

“Sakın Akça’yı öldürmeyin. Akça’sız ben izleyemem” diye yorum yapan Alparslan dizisi hayranları, Fahriye Evcen’e de dizide kalması için sosyal medyadan mesajlar yolluyor.

Oğlu Karan’ı çok özleyen ve set ortamında bir hayli yorulan Fahriye Evcen, ikinci sezonda da aynı tempoda sette çalışamayacağını düşünüyor ve bu nedenle ayrılmak istiyor.

Akça Hatun’un hem babası Hasan beye hem de sevdiği Alparslan’a kavuşmasını dileyen hayranların bu isteği gerçekleşmeyecek. 26. bölüm fragmanında kendi karnına bıçak saplayan Akça Hatun’un ölümü ile hikayenin gidişatı da bir hayli değişecek.

“Akça ölürse bir daha diziyi izlemek içimden gelmez” diyen dizi hayranları, şimdiden sosyal medyada Fahriye Evcen’in ayrılık kararına büyük eleştiri getiriyor.

Sadece Türkiye’den değil, yurt dışından da birçok dizi hayranının takip ettiği Alparslan dizisinin ikinci sezonunda, Akça Hatun karakterinin yerinin nasıl doldurulacağı da merakla bekleniyor.