Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fahriye Evcen’in reklam sürprizi! Sesiyle de dikkat çekti…İşte o reklam…

Fahriye Evcen’in reklam sürprizi! Sesiyle de dikkat çekti…İşte o reklam…

tarafından zk zk

Fahriye Evcen, Koton’un yeni reklamlarında dün akşam ilk kez ekrana geldi. Evcen’in reklam şarkısını da kendisinin seslendirmesi izleyenler için sürpriz oldu. Fahriye Evcen for Koton Jeans Koleksiyonu yeni sezonun jean trendini belirledi.

‘Şimdi özgür ruhlu jean moda’ sloganlı, ‘Modern Gezgin’ ana temasıyla hazırlanan 55 parçalık koleksiyon, etnik ve egzotik çizgilerin ağırlıkta olduğu tasarımları ile moda severlerin beğenisine sunuldu. Koleksiyonun reklam filmi için kamera karşısına geçen Fahriye Evcen reklam için hazırlanan şarkıyı da kendisi seslendirdi.

Fahriye Evcen for Koton Jeans Koleksiyonu ile ikinci kez moda tutkunlarıyla buluşan Evcen, “Koton ile geçtiğimiz sezon hayata geçirdiğimiz Fahriye Evcen for Koton Jeans Koleksiyonu’nun ikinci sezonu ile Modern Gezgin ana temasıyla çok farklı bir koleksiyon sunuyoruz. Bu koleksiyonda da tasarımlara kendi ruhumu ve zevkimi yansıttım. Seyahati seven, özgür ruhlu, modern kadını yansıtan parçalar yer alıyor. Göçebe bir ruhu yansıtan tasarımlar aynı zamanda kadınsı çizgiler taşıyor. Yaz sezonunu gezgin bir ruh hali içinde geçirdim. Gördüğüm ve deneyimlediğim her şey bana bu koleksiyonu hazırlarken ilham verdi. Benim hayallerimi gerçeğe dönüştürdükleri için Koton’a ve tüm ekibe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Reklam Şarkısını Fahriye Evcen seslendirdi

Koleksiyon için hazırlanan yeni reklam filmi ile ilgili de konuşan Fahriye Evcen, “Yeni reklam filmimizde de tasarımlardaki bu duyguyu bire bir yansıtmaya çalıştık. Tasarımlarla çok bütünleştiğimi ve kendi tarzımı çok iyi yansıttığımı düşünüyorum. Bu bütünleşmeyi daha güçlü hissettireceğini düşündüğümüz için reklamdaki şarkıyı da kendim seslendirdim” dedi.

İşte Evcen’in seslendirdiği o şarkıyla reklam filmi: