Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Farah Zeynep Abdullah hangi ünlü oyuncu ile dudak dudağa yakalandı?

Farah Zeynep Abdullah hangi ünlü oyuncu ile dudak dudağa yakalandı?

tarafından ker_def

Kendisi gibi oyuncu Caner Cindoruk’tan kısa süre önce ayrılan Farah Zeynep Abdullah, yeni aşkını yine setlerden seçti. Güzel oyuncu, önceki akşam Arnavutköy’deki bir mekanda oyuncu Ahmet Rıfat Şungar ile dudak dudağa objektiflere yakalandı.

Takvim’den Doğan Savaş’ın haberine göre güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, özel hayatında gaza bastı. Abdullah, komedyen Eser Yenenler’le yaşadığı aşkın ardından 2013’te gönlünü görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki’ye kaptırmıştı. Geçtiğimiz yıl ise rol arkadaşı Caner Cindoruk ile aşk yaşayan güzel oyuncu, önceki akşam ise yeni sevgilisiyle Anadolu Kavağı’nda dudak dudağa yakalandı.

Kendisi gibi oyuncu Ahmet Rıfat Şungar ile bir mekanda baş başa yemek yiyen Abdullah, görüntülendiklerinden habersiz yeni aşkıyla romantik anlar yaşadı. Sürpriz ikiliden Şungar, yemek boyunca Abdullah’ı öpücüklere boğdu. Çiçeği burnunda aşıklar, çıkışta basın mensuplarını görünce neye uğradıklarına şaşırdı.

Farah Zeynep Abdullah hangi ünlü oyuncu ile dudak dudağa yakalandı? 7

ROMANTİZM OLAYLI BİTTİ!

Güzel oyuncu, objektiflere yansıyan aşk görüntülerinden habersiz, “Yemek yedik, sete dönüyoruz” dedi. Şungar’ın aşkını dizi setine bıraktığı esnada çekim ekibinin görevini yapmakta olan gazetecileri engellemesiyle ortalık karıştı.

Set çalışanları basın mensuplarına saldırdı. Kendisine yumruk atılan bir muhabir, polisi arayıp Farah Zeynep Abdullah ve set ekibinden şikayetçi oldu.

Güzel oyuncunun ellerini öpen Şungar, sonra da yüzünü sevdi…