Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah’ın hakkında çıkan haberlere şeftali emojili cevabı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!..

Farah Zeynep Abdullah’ın hakkında çıkan haberlere şeftali emojili cevabı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi’nde, ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın ortak yapımcısı olduğu Bergen filminden 40 milyon TL kazandığı iddia edilmiş, bunun üzerine ünlü oyuncu ve filmin yapım firması Orchestra Content yaptıkları açıklamalarla haberi  yalanlamışlardı.

Bu yalanlama üzerine Hürriyet Gazetesi yazarı Orkun Ün konuyla ilgili uzun bir yazı kaleme alarak rakamlarla tek tek Bergen filminden elde edilen kazancı ortaya dökerek yazısında şu ifadeleri kullanmıştı. “Yani neymiş Farah ve sevgili yapım şirketi? Yaklaşık 110 milyon lira sadece yapımcılara kalabilir.

Bahsi geçen 40 milyon lira az bile yani. Yani Farah, “Bergen” filminden ‘şimdilik’ 40 milyon lira kazanmış. Daha önü açık. Telaşa kapılıp öyle şiddetli bir açıklama metnine gerek yokmuş değil mi sevgili yapım şirketi?

Farah Zeynep Abdullah'ın hakkında çıkan haberlere şeftali emojili cevabı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!.. 8

Özetle ‘şimdilik’ 40 milyonmuş Yani üzerine basa basa tekrar yazalım. Gönül rahatlığıyla duyuralım. “Bergen” filminden Farah Zeynep, 40 milyon lira hatta daha fazlasını kazanacak. Dijital, TV ve yurtdışı haklarıyla falan…”

Orkun Ün’ün bu yazısından sonra Farah Zeynep Abdullah’ın sosyal medyadaki cevabı Ün’ü çileden çıkardı. Orkun Ün yeni bir yazı daha kaleme alarak kendisine şeftali emojisiyle yanıt veren oyuncuya köşesinde sert bir dille seslendi.

Orkun Ün yazısında şu ifadeleri kullandı;  Bergen filminin elde ettiği kazançla ilgili haberler karşısında kıyameti koparan yapım şirketi ve Farah Zeynep Abdullah için bir yazı yazmıştım salı günü. O yazıya Twitter’dan bir yanıt vermiş oyuncu. Bir ‘şeftali’ emojisi koymuş ve “aynen, aynen” yazarak aklınca dalga geçmeye çalışmış. Hem şoför mahalli olsun hem cam kenarı tayfasından Farah…

Farah Zeynep Abdullah'ın hakkında çıkan haberlere şeftali emojili cevabı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!.. 9

Konuşulayım istiyor ama eleştiriye dayanamıyor. Gündem olayım istiyor ama olumsuz tek bir söze katlanamıyor. Yüksek sesle konuşunca haklı olacağını sanıyor. Evet, iyi bir oyuncu olabilirsin, zaten aksini söylersem taş olurum ama ben senin kullandığın dili bilmiyorum Farah.

Sen…  Hakaret seversin. Senin gibi düşünmeyene anında küfrü basarsın. Terbiye dersin, edep dersin tam aksini yaparsın. 2-3 emoji ile millete laf yetiştirip bir zafer kazandığını sanırsın. En yakınındakilere bile büyük bir dertsin. Kabasın. Özetle şimdilik bir garipsin. Ama umarım zamanla düzelirsin.”