Ana sayfa Dizi Haberleri Farkında mısınız, Çukur dizisinde ortadan kaybolan bir karakter var!

Farkında mısınız, Çukur dizisinde ortadan kaybolan bir karakter var!

tarafından ker_def

Çukur dizisi ekranda fırtına gibi esmeye devam ediyor. 2. sezonuyla yine izleyicilerini ekran başına toplamaya devam eden Çukur dizisinde kadroya yeni katılan isimler performanslarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Dizide dikkat çeken başka bir detay daha var. Meliha karakterini izleyici artık neredeyse unuttu… Şenay Gürler’in canlandırdığı Meliha nereye gitti? Zira karakter için beklenti yüksekti ama adeta ortadan kayboldu.

Televizyon Gazetesi Analiz – Show TV’nin başrollerinde Aras Bulut Iynemli, Ercan Kesal,Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Öner Erkan gibi isimlerin rol aldığı dizisi ‘Çukur’da bir karakterin yokluğu dikkat çekiyor.

İlk sezon adı çok geçen ve ortaya çıkacağının sinyalleri verilen Meliha karakteri bu sezonun başında diziye katıldı ama beklenen etkiyi yaratmadı.

İdris Koçovalı’nın unutamadığı aşkı olarak izleyiciye tanıtılan Meliha’nın adı ilk sezonda sık sık geçmiş ve karakter üzerine büyük bir beklenti yaratılmıştı.

Hatta, dizinin ilk bölümünün bir sahnesinde İdris Koçovalı meyhanede Bülent Ersoy’u dinlerken Meliha’nın resmine bakıp hüzünlenmişti. Bu sahneden İdris’in Meliha’yı çok sevdiği ve hiç unutamadığı algısı yaratılmıştı.

Sonrasında da, İdris Koçovalı’nın Meliha’yı ‘Çukur’ uğruna vurduğunu ve hatta öldü olarak bildiğini öğrendik. Sezonun sonlarına doğru da, Aliço Meliha’yı bulmuş ve yaşadığını İdris’e söylemişti.

Bu gelişmelerden sonra Meliha’nın diziye katılmasını ve dizide yaratacağı etkiyi beklemeye başladık.

Farkında mısınız, Çukur dizisinde ortadan kaybolan bir karakter var! 7

Hatta, sezon finalinde ortaya çıkıp Çukur’u ele geçiren Karakuzular’ın başında Meliha’nın olduğunu ya da Selim’in annesinin Sultan değil de aslında Meliha olduğunu düşünen izleyiciler bile vardı.

Ancak, Meliha dizide beklenen etkiyi yaratmadı. İlk olarak yer aldığı sahne bile sönük kalarak beklentiyi karşılayamadı.

Her şeyden önce başarılı bir oyuncu olsa da, Şenay Gürler bu karakter için genç kaldı. İzleyici bu karakter için daha önce adı geçen Nebahat Çehre gibi daha ağır bir oyuncu görmek istedi.

Buna ek olarak,izleyiciler ilk sezon İdris Koçovalı’nın Vartolu Salih’in annesi ile olan evlilik dışı ilişkisini izledikten sonra bir de Meliha ile aşkını izlemek istemedi.

İşte bu nedenlerden dolayı da adı çok geçip üzerine çok beklenti yaratılan karakterin dizide hiçbir anlamı kalmadı. Bundan sonraki bölümlerde Meliha için bir hamle yapılıp da ön plana çıkartılır mı bilinmez ama son haftalarda neredeyse hiç sahnesi olmayan Meliha karakterinin Çukur macerası bitmiş görünüyor.