Ana sayfa Dizi Haberleri Farkında mısınız, Kalp Atışı’nın Eylül’ü ekranda resmen bir çığır açtı!

Farkında mısınız, Kalp Atışı’nın Eylül’ü ekranda resmen bir çığır açtı!

tarafından zk zk

Farkında mısınız, Kalp Atışı'nın Eylül'ü ekranda resmen bir çığır açtı! 7

İşe Yarar Bir Şey filminden de kısaca bahsedelim. Tam bir kadın filmi çünkü, bahsetmemek olmaz. Öykü Karayel’in başrolü Başak Köklükaya ile paylaştığı film bir tren yolcuğunu ve o yolculuk sırasında iki kadının arkadaş ve yoldaş oluşunu anlatıyor. Öykü Karayel, hemşirelik son sınıf öğrencisi Canan’ın ürkek ve naif yapısını öyle güzel canlandırıyor ki ekranın asi, haşin, özgürlüğüne düşkün, zeki cerrahı Eylül Erdem ile aynı kişi olduğuna inanamayorsunuz izlerken. İşte oyunculuk da böyle bir şey olmalı. Oynadığın her rolde yeni bir karakter çıkarabilmek ve buna inandırmak.

Ve biz ekranda daha çok Öykü Karayel ve onun gibi oyuncular izlemeliyiz. Karakter ortaya çıkarmayı ve buna inandırmayı başaran, karakterin her ruh halini size hissettirebilen oyuncular. Senaristler de çıkan karakterleri daha iyi değerlendirebilse ve oyuncusuna göre senaryo yazabilse bugün Kalp Atışı daha iyi ratingler alırdı şüphesiz.

Kalp Atışı ekrandan ayrılsa da dilerim en kısa sürede Öykü Kareyel’i daha sağlam bir senaryoda, yine bambaşka bir karakter ortaya çıkarıp bizi inandırken izleyebiliriz.