Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Ildır ile İrem Helvacıoğlu’nun bu mutlu anları ayrılık ile sarsıldı!

İlayda Ildır ile İrem Helvacıoğlu’nun bu mutlu anları ayrılık ile sarsıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yürek Çıkmazı dizisinde öne çıkan iki kadın oyuncunun fotoğraflara yansıyan setteki mutlu halleri birçok dizi hayranını da mutlu etmişti. İlayda Ildır ile İrem Helvacıoğlu, sette çok iyi anlaşan ekip arkadaşıydı. Ancak bu ikilinin set ortamındaki mutlu anları, İlayda Ildır’ın diziden ayrılması ile sarsıldı.

1996 yılında dünyaya gelen İlayda Ildır’ı dizi hayranları en çok da Söz isimli asker projesinde canlandırdığı Nazlı karakteri ile hatırlıyor. Ardından Sefirin Kız ıdizisinde Dudu karakteri ile çok ilgi gören oyuncu, 1 sezon projelere ara vermesinin ardından Yürek Çıkmazı dizisinde Funda olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

İlayda Ildır ile İrem Helvacıoğlu'nun bu mutlu anları ayrılık ile sarsıldı! 8

Salı akşamlarının etkili dram hikayesi olarak öne çıkan Yürek Çıkmazı dizisinin yayınlanan 14. bölümünün ardından genç oyuncu sosyal medya üzerinden veda paylaşımı yaptı.

“14. bölüm, benim son bölümümdü, emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” şeklinde bir not paylaşan oyuncu, böylece diziye veda ettiğini de duyurmuş oldu.

İlayda Ildır ile İrem Helvacıoğlu'nun bu mutlu anları ayrılık ile sarsıldı! 9

Akıllarda ise İlayda Ildır, başrolde yer alan İrem Helvacıoğlu ile setteki mutlu anları ile kalacaktır.

2017 yılından bu yana setlerde yer alan İlayda Ildır, ilk olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Bilge karakteri ile kariyerine başladı. Bekar Bekir isimli sinema filminde de yer alan genç oyuncu, üst üste 3 başarılı projede yer alarak kariyerinde iyi bir süreç yaşadı.

Söz, Sefirin Kızı ve Yürek Çıkmazı’nın ardından bakalım ilerleyen süreçte oyuncu nasıl projelerle hayranlarının karşısında olacak? İzleyip, göreceğiz ve aktarmaya devam edeceğiz.