Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fatih Harbiye dizisi Seda Türkmen’in kariyerinde önemli bir yerde!

Fatih Harbiye dizisi Seda Türkmen’in kariyerinde önemli bir yerde!

tarafından ker_def

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in youtube kanalındaki konuğu ünlü oyuncu Seda Türkmen oldu. Seda Türkmen hakkında internette yer alan, “başrolün en yakın arkadaşı rolünü” oynadığı şeklindeki yoruma ünlü oyuncudan açıklama geldi. Seda Türkmen, şu ifadeleri kullandı:

“Ekşi Sözlük’te hakkımda şöyle bir yorum var; ‘Başrolün en yakın arkadaşı rolünü elli yıllığına kiralayan oyuncu’ diye… Zamanında hatta yine bir başrolün en yakın arkadaşı rolü için seçmelere gittiğimde kendi oynadığım rolü referans göstererek ‘Fatih Harbiye dizisinde Fahriye karakteri vardı bilir misin? İşte onun gibi bir karakter bu dediler’ ben de ‘O karakter zaten bendim’ diye bir anda fırladım. Gerçekten de başrolün en yakın arkadaşı rolü her dizide olması gereken bir rol diye düşünüyorum.”

Seda Türkmen, başrolün en yakın arkadaşı rolünden bir oyuncu iyi oynuyorsa, o işin genellikle tuttuğunu dile getirdi. Bu sözler Meriç Aral ile Efe Tunçer’i bir hayli gülümsetti.

2012 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Seda Türkmen, Fahriye karakteri ile tanındıktan sonra, farklı dizilerde kendini gösterdi. Oyuncuyu en son geçen sezon Tövbeler Olsun isimli absürt komedi dizisinde Nazmiye rolünde izlemiştik.