Ana sayfa Dizi İzle Fatih Ürek, yemeğin içinden çıkanı görünce şok oldu! Gelinim Mutfakta 121 Bölüm İzle

Fatih Ürek, yemeğin içinden çıkanı görünce şok oldu! Gelinim Mutfakta 121 Bölüm İzle

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta Kanal D ekranının sevilen yarışma programıdır.

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek’in yaptığı “Gelinim Mutfakta”da dört kayınvalide, gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışıyor.

Gelinim Mutfakta 121. Bölümde Fatih Ürek, Nurten Hanımın tatmak için uzandığı yemekte gördüğü bir şeye çok şaşırdı!

Nurten Hanım, günün yarışma yemeği olan “Fırında Sebzeli Tavuk But”u tatmak için çatalını tabağa uzatınca Fatih Ürek onu durdurdu! Fatih Ürek, eline çatalı aldı ve tabağa yöneldi. İtinayla o yabancı nesneyi tabakan aldı. Fatih Ürek “Ayyy! Bu ne?” diye bağırarak şaşkınlığını gizleyemedi. Yarışmacılar da ne olduğunu anlamak için pür dikkat onu izlediler. Yemekten çıkan şeyi gösteren Fatih Ürek, tabağın kime ait olduğunu merak içinde bıraktı. Puanlama sonrasında tabağın sahibi de büyük bir şaşkınlık yaşadı…

Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Gelinine güvenen kayınvalideler, marifetli gelinler…

Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday “Gelinim Mutfakta”da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışacak.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

Programda gelinler ve kayınvalidelerin yanı sıra birbirinden farklı tarifler ve lezzetler de ekrana gelecek.