Ana sayfa Kadın Haberleri Fatma Demir cinayetinde Müge Anlı’nın programında sona geliniyor

Fatma Demir cinayetinde Müge Anlı’nın programında sona geliniyor

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Haziran 2017 Canlı Yayın! Necla, Güladiye ve Hidayet Gözaltına Alındı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Haziran 2017 Canlı Yayında neler olacak sorusu herkes tarafından merak ediliyordu. Çünkü Fatma Demir cinayetinde sona adım adım geliniyor. Güladiye ve babası, Necla ve babası ve Hidayet jandarma tarafından ifadeye çağrıldı.

Türkiye’nin konuştuğu Fatma Demir cinayetinde adım adım sona geliniyor. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında öldürülen ve ölümüne intihar süsü verilen Fatma Demir’in katili yaklaşık 3 aydan bu yana Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranıyor. Peki, Fatma Demir, kim ya da kimler tarafından öldürüldü? Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Haziran canlı yayında neler yaşandı?

EŞ ZAMANLI OLARAK İFADELERİ ALINDI
Fatma Demir cinayetinde adı geçen ve Müge Anlı’da günlerdir tartışan aile üyeleri ilk kez jandarma tarafından ifadeye çağrıldı. Daha önce jandarmanın program kayıtlarını istediği açıklanmıştı. Dün, Samsun’da Güladiye ve babası, Necla ve babası ve Hidayet jandarmaya gitti. Şüpheli olarak ifade veren aile üyeleri jandarmada neler söyledi? Hidayet’in jandarmaya giderken bahsettiği sürpriz neydi? Hidayet nasıl bir ifade verdi.

MÜGE ANLI 1 HAZİRAN CANLI YAYINDA YAŞANANLAR
Müge Anlı 1 Haziran canlı yayında yaşanan gelişmeleri takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Samsun’da flaş bir gelişme yaşandı. Savclığın talimatı ile Necla, Güladiye ve Hidayet gözaltına alındı. Önce sağlık kontrolünden geçirilen bu 3 isim, ardından da jandarmaya götürüldü.