Ana sayfa Dizi Haberleri Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin İspanyol versiyonu nihayet Netflix’te yayında!

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin İspanyol versiyonu nihayet Netflix’te yayında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü yazar Vedat Türkali’nin aynı adlı romanından uyarlanan ve başrollerinde Beren Saat’le Engin Akyürek’in yer aldığı Fatmagül’ün Suçu Ne? yayınlandığı dönem gündemle büyük yer tutmuştu. Dizi yayınlandıktan 11 yıl sonra İspanya’ya uyarlandı ve nihayet Netflix’te yayına girdi.

Türkiye’de yayınlandığında çok konuşulan, günlerce magazin basının gündeminden düşmeyen, izleyenlerin hatırasından çıkmayan bir dizi oldu Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisi. Dizinin İspanyol versiyonunun çekileceği yaklaşık 1,5 yıl önce ortaya çıkmıştı.

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin İspanyol versiyonu Alba nihayet gösterime girdi. Yayınlandığı dönem herkesi etkisi altına alan Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin İspanyol versiyonunu merak edenler Netflix’te izleyebilir.

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin İspanyol versiyonu nihayet Netflix'te yayında! 7

Vedat Türkali’nin aynı adlı romanından uyarlanan dizi, 2010 yılı Eylül ayında başlamış ve 2012 Haziran ayına kadar sürmüştü. 80 bölüm çekilen dizi, daha sonra farklı ülkelerde de yayınlandı ve çok ses getirdi. İspanya’ya uyarlanan ilk Türk dizisi olma ünvanını taşıyan Fatmagül’ün Suçu Ne? bir süre önce ülkenin büyük televizyon kanallarından Antena 3’te ekrana gelmişti. İlk bölümüyle de reyting rekorları kırmıştı.

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde, dört adamın tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcülerden biriyle evlenmek zorunda bırakılan Fatmagül ile onunla evlenmek zorunda kalan Kerim’in hikayesi anlatılmakta. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar, Civan Canova, Esra Dermancıoğlu, Murat Daltaban, Deniz Türkali gibi usta isimler de rol almıştı.

40’tan fazla ülkeye satılan dizinin yönetmenliğini Hilal Saral üstlenirken senaryosunu da Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından kaleme almıştı. Vedat Türkali’nin bu unutulmaz romanının diziye uyarlanmasında kızı Deniz Türkali de rol almıştı.