Ana sayfa Sosyal Medya Fazıl Say’ın tanımadığı Hakan Hatipoğlu, bu duruma çok alındı

Fazıl Say’ın tanımadığı Hakan Hatipoğlu, bu duruma çok alındı

tarafından ker_def

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, instagram’da takipçilerinin azaldığını, bunun da sayfasında yayınladığı sanat eseri fotoğraflarından kaynaklı olduğunu belirtti.

Fazıl Say, bu paylaşımının altına yorum yazan Hakan Hatipoğlu’nu tanımadı. Bunun üzerine ünlü sunucudan “Belki dünyaca ünlü bir sanatçı değilim ama en azından insanım” açıklaması geldi.

Fazıl Say, uzun bir mesaj ile son 7-8 gün içinde resim sanatının 150 baş yapıtını instagram sayfasında paylaştı. Ancak bu paylaşımlar bazı takipçileri rahatsız etmiş olacak ki, 609 bin olan hesabın takipçi sayısı bir anda 607 bine düştü. Fazıl Say da bu durumu garipseyen bir paylaşım yaptı.

Bu mesajının altına ‘Var Mısın Yok Musun’ yarışması ile ünlenen Hakan Hatipoğlu, “Bende de kandil veya bayram tebriği yazınca oluyor aynısı. Şaka gibi” notunu düştü. Fazıl Say, Hatiopoğlu’na “Siz ne işle uğraşıyorsunuz?” sorusunu yöneltti.

Fazıl Say'ın tanımadığı Hakan Hatipoğlu, bu duruma çok alındı 7

Sosyal medyada olay olan bu yazışmanın ardından kullanıcılar, “Survivor Hakan’ı nasıl tanımazsın?”, “Fazıl Abi ayıp ettin” şeklinde yorumlar yaptı. Kısa bir süre sonra Hakan Hatipoğlu’nun yazdığı yorumu silmesi dikkati çekti.

Hakan Hatipoğlu, instagram’ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda, “Fazıl Bey’in bu soruyu normalce sorduğunu düşünsem (ki düşünmüyorum) o zaman ‘Beni iki yıldır takip eden biri neden bunu soruyor ki?’ derim. En azından iki yılda hakkımda bir bilgi sahibi olmuştur. Maksadı bana laf atmak ya da iğnelemek ise bir reality showa katıldık diye okuduğumuz okullar, iş hayatımız, sonrasında televizyonda yaptığımız onlarca iş (herşey Survivor değil) böyle bir anda bir cümle ile hafife alınmasın. Belki dünyaca ünlü bir sanatçı değilim ama en azından insanım. Beni dışarıda, çevremde, sokakta tanıyan tanır, bilen bilir. Bu dünyada güzellik saçmak için illa sanatçı olmak gerekmiyor” ifadelerini kulalndı.