Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları 23 Aralık 28.bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Fazilet Hanım ve Kızları 23 Aralık 28.bölüm 2. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 28. bölümünü 23 Aralık Cumartesi akşamı izleyeceğiz.

Sinan’ın hatalarının Hazan’ı Yağız’a doğru yakınlaştırdığı 28. bölümde, Ece’nin özgürlük mücadelesi de dikkat çekecek…

İşte 28. bölüm 2. fragmanı ve özeti:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ece özgürlüğünü kazanabilecek mi?

Fazilet ve Hazan, Ece’nin masumiyetini kanıtlamaya çalışırken, Yağız kafasındaki soru işaretlerinin peşindedir. Hazan, karanlık günlerden Sinan’la birbirlerine tutunarak geçeceklerine inanırken onu ağır bir hayal kırıklığı beklemektedir. Sinan’dan beklediği desteği bulamayan Hazan, yanında bir kez daha Yağız’ı bulur.

Sinan ve Yağız, babalarına kurulan tuzakta tamamen ayrı saflara ayrılırken Gökhan da Yasemin’le yaşadığı kanlı yüzleşmenin ardından yol ayrımındadır. Geçmişten gelen büyük bir hata, Gökhan’ın yapacağı kritik seçimi daha da karışık bir hale getirir. Fazilet, kızının özgürlüğü için çırpınırken, Ece cezaevinde yaptığı hatalarla ağır bir yüzleşme içindedir. Dışarıda, özgürlüğü için verilen kıran kırana savaşa karşın, Ece’nin seçimi herkesi şoke eder. Ece, kendini cezalandırarak sessizliğe gömülürken, Selin Ece’nin kaderini adalete bırakmayacak kadar nefret doludur. Sinan ve Yağız arasında, ayrı saflarda olmanın gerilimi giderek yükselirken, Hazan Sinan’la arasına kalın bir duvar örer. Mahkeme günü, hafızalardan silinmeyecek olaylarla gelirken, hem Fazilet hem de Egemen’ler cephesi, Gökhan’ın attığı büyük adımla neye uğradıklarını şaşıracaktır.