Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları 23 Aralık 28. bölüm fragmanı yayınlandı

Fazilet Hanım ve Kızları 23 Aralık 28. bölüm fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Fazilet Hanım Ve Kızları’nın 28. yeni bölümü 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00 izleyicilerle buluşacak.

Son bölümleri adrenalini yüksek seyreden Fazilet Hanım ve Kızları’nda başrolleri Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz paylaşıyor.

Özellikle Hazan ile Yağız’ın yeniden kavuşması ve birbirlerine sım sıkı sarılmaları izleyenleri mest etmişti. Yeni bölümde neler olacağı da merak konusu oldu.

İşte 28. bölümüden ilk görüntüler.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hazım ile ilgili gerçek ortaya çıkıyor…

Hazan, Yağız’a yetişememenin acısıyla sarsılırken Hazım’ın durumu ortalığı yangın yerine çevirir. Gökhan ve Yasemin’in Hazım’la ilgili gerçeği gizlemeleri aile içinde büyük bir krize dönüşür. Hazım yüzünden yükselen tansiyonla, Sinan ve Ece arasında bir anda başlayan hesaplaşma Hazan için yıkıcı olur. Lansman gecesindeki skandalda kardeşinin de payı olduğunu öğrenen Hazan kardeşine sırtını döner ve Yasemin’den hesap sorar. Hem ablasını hem de annesini kaybeden ve tamamen yalnızlaşan Ece, kan tahlili sonuçlarının gelmesiyle Yasemin’in büyük oyununun kurbanı olur. Ece’nin kocasını zehirleme suçlamasıyla tutuklanması ardı arkası gelmeyen olayların fitilini ateşler. Fazilet, kızının masumiyetini kanıtlamak için çırpınırken, Ece’ye yönelik suçlamalar Sinan ve Hazan için yeni bir sınav haline gelir. Yasemin’le ilgili şüphelerinin pençesinde kıvranan Gökhan, sonunda yıkıcı gerçeklere doğru geri dönülmez bir adım atarken, doktorların hafızasıyla ilgili umut vermedikleri Hazım tüm çocuklarını sarsacak bir tehlikenin eşiğindedir.