Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde ayrılık mı var? Dizide bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde ayrılık mı var? Dizide bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde ayrılık mı var? Dizide bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! 7

Ama Sinan yaşamaya devam eder ise Yağız ile Hazan bir daha kavuşabilirler mi, işte burası meçhul…

Hazım Beyin Yağız’a attığı okkalı tokat ise herkesin dilinde. “Sanki gavura vuruyor” diye tepki gösterilen bu sahnede gerçekten Mahir Günşiray, Çağlar Ertuğrul’un canını fena yakmış.

Yağız’ın ise bu tokat nedeniyle gururu kırıldı belki ama daha çok kalbi kırıldı. Zira kendisini suçluyor. Sinan’ın ölüm döşeğinde olmasının sorumlusu olarak kendisini görüyor.

İzleyicilerin senaristlere bir çift sözü var: “Bunu Yağız’a her seferinde niye yapıyorsunuz?” diye soruyor izleyici… Haklı olarak ve mahvolmuş bir Yağız yine izleyicinin karşısına çıktı.

Sinan’ın ölmesi de ölmemesi de dizide büyük dertlere sebep olacak.

İnşallah senaryo ekibi hikayenin ilerleyen safhalarını çok iyi hesap etmiştir. Çünkü bu kırılma anı ve eğer arkasından gelecek olan olaylar basit kaçar ise bu diziye gösterilen ilgiyi düşürür ve sezon sonunda final yolu kaçınılmaz olur.

Hazan’ın “Ben buraya kimseye hesap vermeye gelmedim, Yağız’ı yalnız bırakmamak için geldim. Seninle ve benimle ilgili birçok şey yanlış olabilir ancak onların söylediği gibi kirli değiliz biz” sözleri acaba Yağız’ın içini rahatlatacak mı?

(analizin devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız)