Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde sevgiliyi oynuyorlardı, bu kez TRT’nin Teşkilat dizisinde buluştular!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde sevgiliyi oynuyorlardı, bu kez TRT’nin Teşkilat dizisinde buluştular!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların unutulmaz dizileri arasına girmeyi başaran Fazilet Hanım ve Kızları dizisi, Star TV’de yayınlanmıştı. 2018’de final yapan dizide Yağız ve Hazan karakterlerine hayat veren Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal, aradan geçen zamanın ardından bir başa dizide buluşuyorlar. İki oyuncu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde birbirlerine aşık iki kişiyi oynuyorlardı.

Bir süredir hazırlıkları süren Teşkilat dizisinde kimlerin rol alacağı ortaya çıkınca, bu güzel tesadüf de öğrenilmiş oldu. Zaten Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bittiğinden beri iki oyuncunun hayranları da onları tekrar aynı dizide görmek istediklerini zaman zaman sosyal medyadan yorumluyorlardı.

Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul’u dizi çifti olarak birbirlerine çok yakıştıran izleyicilerin istediği sonunda oldu! İki oyuncu, Teşkilat dizisi ile yeniden birlikte ekrana gelecekler.

Bu yeni dizide yine aşık bir çifti mi oynayacaklar henüz bilinmiyor ancak, bu ilginç ve güzel tesadüf sonrasında oyuncuların hayranları da sevinç gösterilerine sosyal medyadan başladılar bile.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde sevgiliyi oynuyorlardı, bu kez TRT'nin Teşkilat dizisinde buluştular! 8

Çağlar Ertuğrul, bu süre içinde Afili Aşk dizisinde oynarken, Deniz Baysal ise Söz ve Hizmetçiler dizisiyle ekranlara gelmişti.

Ertuğrul’a Teşkilat dizisinden teklif gittiği konuşulmuş ama ne yanıt vereceği bekleniyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgide. TİMS&B’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimlerine başlanacağı belirtilirken, oyuncu kadrosu da açıklanmakta.

Teşkilat’ın hikayesi Ankara’da başlayacak. Dizide ayrıca Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman da rol alırken yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yöneteceği diziye bir de usta isim dahil oldu.

Geçtiğimiz hafta ekrana veda eden Babil dizisinde Süleyman karakterini oynayan başarılı oyuncu Mesut Akusta da Teşkilat dizisinde oynayacak isimler arasında yer alıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde sevgiliyi oynuyorlardı, bu kez TRT'nin Teşkilat dizisinde buluştular! 9

hazan yağız