Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Hazan’ı Deniz Baysal’ın dizi setindeki kötü anısı!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Hazan’ı Deniz Baysal’ın dizi setindeki kötü anısı!

tarafından ker_def
Star TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi günleri buluşan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 50. bölümüyle birlikte final yaparak sevenlerine veda etmişti.

Aslında ciddi bir hayran kitlesine sahip olan dizi senaryo yanlışları olmasa, Hazan-Sinan-Yağız üçgeni biraz daha önce çözülse, belki de 3. sezon vizesi alabilecek bir yapımdı.

Ancak diziden geriye oyuncuların akıllarından çıkmayan bazı sahneler kaldı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, hayranlarının sorularını yanıtlayan  oyuncu dizideki bir sahnede yaşadığı zor süreci anlattı.

Dizinin 37. bölümünde Yağız karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul ile birlikte mezarlıkta boş bir mezara girmek durumunda kalan Deniz Baysal, sahne öncesinde çok zorlandığını, bir kaç deneme sonrasında ancak çekebildiklerini anlattı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Hazan'ı Deniz Baysal'ın dizi setindeki kötü anısı! 7

FAZİLET HANIM VE KIZLARI BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Deniz Baysal, o sahnenin çekimleri sırasında çok korktuğunu vurgulayarak şu sözleri dile getirdi: “Mezarı görene kadar sıkıntı yoktu. Sahneler için çok heyecanlanmıştım. Öncesini oynadık, sıra mezara girmeye gelince bayağı bir sıkıntı olmuş benim için. Girdim mezara sonra ufak ufak çığlıklar atmaya başladım. Bir çıktım dualar okudum, tekrar girdim, tekrar çıktım derken sonunda çekebildik ama zorlandım ve evet bayağı korktum.”