Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nda Hazan- Yağız aşkı izleyicinin sabrını zorluyor!

Fazilet Hanım ve Kızları’nda Hazan- Yağız aşkı izleyicinin sabrını zorluyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Star TV’nin Cumartesi akşamı ekranlara gelen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları’nın favori çifti Yağız ve Hazan…

İkilinin birbirlerine olan ilgi ve alakaları, bakışları, sözleri kısaca her davranışları izleyenleri Hazan ve Yağız’ın birlikte olması düşüncesine sürekledi.

Hazan’ın Yağız’ın kardeşi Sinan’la birlikte olmasına rağmen, Yağız’la olması gerektiğini düşünen izleyicilerin bu ısrarı sona yaklaşıyor.

Aralarındaki bağın giderek kuvvetlendiği Yağız ve Hazan’ın birlikte olmasını etraflarındaki hiç kimse istemese de izleyenler istiyor.

Çiftin bir şekilde mutlu olacağına inanan izleyicilerin sabrı tükendi tükenecek… Artık kavuşmazlarsa YağHaz’cılar kazan kaldıracak gibi görünüyor yorumlardan!

Neler olacağını Yağız ve Hazan’ın mutlu sona ne zaman ulaşacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz ama Hazan’ın başına gelenlerden sonra Sinan-Hazan aşkını savunan izleyiciler için de farklı gelişmeler yaşanacak gibi duruyor. Zira Hazan’ın Kerime tarafından kaçırılmasından sonra Yağız’ın onun için yaptıkları, gerçek aşkın da bir ifadesiydi adeta.

Sezon boyunca Hazan ve Yağız mı, Sinan ve Hazan mı tartışmasının döndüğü sosyal medyada izleyenler adeta ikiye bölünmüştü. Ancak Sinan’ı savunanlar, Yağız’ın son bölümde yaptıklarından sonra ona hak vermeye başladılar bile.

Yağız, canını Hazan için verecek kadar onu sevdiğini hem izleyicilere hem de Hazan’a ispatlamış oldu ama bakalım olaylar onların mutluluğuna gölge düşürecek mi?