Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’ndan sonra Deniz Baysal, Söz dizisinde ilk kez görüldü!

Fazilet Hanım ve Kızları’ndan sonra Deniz Baysal, Söz dizisinde ilk kez görüldü!

tarafından zk zk
Star TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Söz dizisinin 3. sezon tanıtımında izleyiciye bir sürpriz de vardı.

Sosyal medyada rekor kıran tanıtımda yoğunluklu olarak Tolga Sarıtaş yer alıyor. Youtube’da trend olan tanıtım, instagram’da da kısa sürede binlerce beğeniye ulaştı.

Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’ün, merakla beklenen yeni sezon tanıtımı yayınlandığında, dikkatli izleyicilerin gözünden bir ayrıntı kaçmadı.

Geçtiğimiz yıl Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol alan Deniz Baysal’ın yeni adresinin Söz dizisi olduğu öğrenilmişti.

27 yaşındaki Baysal, senaryo gereği Söz diziden ayrılan Aybüke Pusat’ın yerine Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaşacak.

Fazilet Hanım ve Kızları'ndan sonra Deniz Baysal, Söz dizisinde ilk kez görüldü! 8

Baysal’ın dizide kimi oynayacağı henüz netleşmedi ancak dizinin tanıtımında, sorgu odasında bulunan Yavuz’un dışardan izleyen 3 kişiden biriydi.

Saçlarının toplu olduğu ve farklı bir imajı olduğu gözden kaçmayan Deniz Baysal, Fazilet Hanım ve Kızları’ndan sonra yeni karakteriyle merak uyandırdı.

Yeni sezon bölümleriyle Eylül ayında Star TV’de izleyiciyle buluşacak olan ‘SÖZ’ün ilk tanıtımı ekran başındakiler tarafından başta olmak üzere, dijital platformlar ve sosyal medyada büyük ilgi ve beğeni gördü. Hayatta değer verdiği herşeyi kaybeden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan Yavuz’un sorguya alındığı tanıtım, kısa sürede Youtube’da en çok izlenenler trend listesinde 1. sıraya yerleşirken, instagram’da ise 160 bin üzerinde beğeni aldı.

Fazilet Hanım ve Kızları'ndan sonra Deniz Baysal, Söz dizisinde ilk kez görüldü! 9

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu’nun yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ” 3. sezon yeni bölümleriyle Eylül ayında Star TV’de…

İşte Söz’ün 3. sezon tanıtımı: