Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’si Afra Saraçoğlu, bu kez oyun hastası birini canlandıracak! İşte detaylar…

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’si Afra Saraçoğlu, bu kez oyun hastası birini canlandıracak! İşte detaylar…

tarafından zk zk
Star Tv ekranlarında bir süre önce final yapan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece rolüyle dikkatleri çeken genç oyuncu Afra Saraçoğlu, bu kez bir filmle izleyenlerin karşısına gelecek.

Afra Saraçoğlu, Karagül dizisiyle tanınan genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile kamera karşısına geçecek.

İlk olarak Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın İkinci Şans filmiyle tanınan oyuncu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle ekrana alıştı.

Büyük bir hayran kitlesine ulaşan genç oyuncunun yeni sezondaki dizisi merakla beklenirken, film haberi geldi.

İstanbul’da çekilecek olan İyi Oyun isimli filmde bu kez Afra Saraçoğlu, liseden yeni mezun olmuş Ada isimli bir genç kızı oynuyor.

Fazilet Hanım ve Kızları'nın Ece'si Afra Saraçoğlu, bu kez oyun hastası birini canlandıracak! İşte detaylar... 7

Spor tutkunu olan Ada, küçük yaşlarından beri League of Legends oyunu tutkusu olan bir kızdır ve bir gün filmin kahramanı olan Cenk’le bir gün buluştuktan sonra hikaye gelişir.

League of Legends oyunu nedir?

Tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrim içi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sürekli çeşitlenen şampiyonları, sık sık güncellenen içeriği ve canlı turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur.