Ana sayfa Foto Galeri Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’si Afra Saraçoğlu’ndan itiraf: Hiç aşık olmadım!

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’si Afra Saraçoğlu’ndan itiraf: Hiç aşık olmadım!

tarafından zk zk

Fazilet Hanım ve Kızları'nın Ece'si Afra Saraçoğlu'ndan itiraf: Hiç aşık olmadım! 7

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin güzel ‘Ece’si Afra Saraçoğlu, Women’s Style Türkiye Dergisi’nin Kasım Ayı kapak kızı oldu.

Genç oyuncu, Eva Aksu’ya verdiği röportajda Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay ile oyunculuk serüvenine adım attığı ‘İkinci Şans’ filminden, Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaşarak şöhretini perçinlediği ‘Kötü Çocuk’ a uzanan başarı öyküsünü anlattı. Annesine olan düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren güzel oyuncu, ‘Kötü Çocuk’ filminde canlandırdığı ‘Kayla’ karakterindeki baba yarası ile de özdeşleştiğini vurguladı.

İşte o röportajdan öne çıkan başlıklar:

Ben Eskişehir’de üniversite okurken annem instagram dan Özcan Deniz’in yeni bir sinema filmi projesinin hayata geçirileceğini görmüş ve bunun üzerine Özcan Deniz’e ulaşmayı başarıp benim adıma bir başvuru gerçekleştirmiş. Tam o süreçte Nurgül Yeşilçay’ın kızı rolünü canlandıracak olan kişi için seçmeler yapılıyormuş. Bu başvurudan hemen sonra beni audition için İstanbul’a çağırdılar. 2 gün sonra ise seçildiğimin haberini aldım ve ben de İkinci Şans filmiyle oyunculuk serüvenime başlamış oldum. Tabi ki annemin de bu öykünün başlangıcındaki payını unutmamak lazım.

ONLARLA ÇALIŞMAK BİR AYRICALIKTI

İlk sinema filmimde işinde profesyonel, deneyimli ve saygı duyduğum insanlarla beraber

çalışmak benim için bir ayrıcalıktı. Bu işe ilk adımda böylesine değerli oyuncularla oynamak herkese nasip olmaz diye düşünüyorum. Onların hem oyunculuk kariyerini hem de hayat tecrübelerini dinlemek benim için büyük bir artı oldu. Asla zorlanmadım bana devamlı destek oldular. Hiç yabancılık çekmeden sanki yıllardır beraber çalışıyormuşçasına işimizi yapabildik.