Ana sayfa Foto Galeri Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’si Afra Saraçoğlu’ndan itiraf: Hiç aşık olmadım!

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’si Afra Saraçoğlu’ndan itiraf: Hiç aşık olmadım!

tarafından zk zk

Fazilet Hanım ve Kızları'nın Ece'si Afra Saraçoğlu'ndan itiraf: Hiç aşık olmadım! 7

‘KÖTÜ ÇOCUK’ BENİM İÇİN HEP ÖZEL KALACAK

‘Kötü Çocuk’ için teklif aldığımda çok büyük heyecan yaşadım. Çünkü kitabı ve kitaba olan ilgiyi biliyordum. Stresini de o ölçüde büyük yaşadım. Benim için bu proje kendimi ve sınırlarımı görebilmem açısından çok önemliydi. Kayla’daki baba yarasıyla özdeşleşiyorum.

Bu film bana birçok deneyim ve güzel arkadaşlıklar kazandırdı. Bendeki yeri her zaman özel kalacaktır.

HAYATIM DEĞİŞMEDİ BEN YİNE AYNI AFRAYIM

Hayatımda herhangi bir değişiklik olmadı. Dün nasılsam bugün de aynı şekilde yalın hayatıma devam ediyorum. Ne yiyorsam yine aynı şeyleri yiyorum, ne giyiyorsam yine aynı şeyleri giyiyorum. Tabi ki alışıyorsunuz insanların tepkilerinin değişmesine ama bazen “Vay be” diyorum. Oturup dışarıdan bakıp kendimi değerlendiriyorum. Buraya kadar gelmem güzel bir şey, mutlu oluyorum bu konumda olduğum için

ECE’NİN NAİFLİĞİNİ SEVİYORUM

Ece ile zıt olan yönlerimiz tabi ki çok fazla ama bana geçen en sevdiğim benzerliklerimiz iyi niyeti, naifliği, ve çıkarcı olmaması. Bu özellikleri karakterimle daha da bütünleşmemi sağlıyor ve çok daha içten ve yaşayarak canlandırabiliyorum.

FANATİK FENERLİYİM

Ailem fanatik Fenerbahçeli olduğu için Fenerbahçe ile büyüdüm. Bu durumda böyle tutkulu bir Fenerbahçeli olmam çok da acayip bir durum değil sanırım. Umarım bu sene şampiyon oluruz.

MARKA TAKINTIM YOK

Modayı çok fazla takip etmiyorum. Özellikle bir moda veya modacı takıntım yok. Kıyafetleri modacıların veya vitrinlerin sunduklarından değil kendime yakıştırdıklarımdan seçiyorum, kendimi hangi kıyafetin içinde iyi hissedersem onu giyiyorum. Bu şekilde çok daha özgüvenli ve mutlu hissediyorum.