Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nın Hazan’ı Deniz Baysal’dan sevişme sahnelerine kırmızı kart!

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Hazan’ı Deniz Baysal’dan sevişme sahnelerine kırmızı kart!

tarafından ker_def

Oyunculuktan önce basketbol oynayan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin oyuncusu Deniz Baysal, burnu kırılıp ameliyat olduktan sonra mor yüzle oyunculuk ajansına gittiğini söyledi. Genç oyuncu cesur sahneler için de açıklama yaptı…

Star TV’nin sevilen dizisi ‘Fazilet Hanım ve Kızları’nda başrolde yer alan Deniz Baysal, oyunculuğa nasıl başadığını Hürriyet’ten Hakan Gece’ye anlattı.

Baysal şunları söyledi:

“Basketbol oynarken burnum kırılmıştı. 18 yaşımda ameliyat oldum. Tiyatro öğretmenim beni ajansa yazdırmak istedi. Yüzümün yarısı mosmor, sargılarla ilk görüşmeye gittim. Ardından fotoğraflarım çekildi. Bir sene sonra İzmir’de çekilen günlük dizi ‘Derin Sular’ için teklif geldi. İtiraf edeyim; beni seçtikten sonra başka kız bakmaya devam etmişler.”

Anne ve babası, o henüz beş yaşındayken ayrılan ve annesiyle yaşayan Baysal, babasız büyümenin erkeklerle ilişkilerine yansımasını şöyle anlattı:

“Erkekler hakkında hep korkularım oluyordu. ‘Babam beni bıraktı ya, herkes bırakır’ diyordum. Reiki’ye gittim, enerji işlerine girdim ve hepsini temizledim.

1,5 yıldır Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu’yla birlikte olan oyuncu, sevgilisinin bir röportajında “Deniz’in öpüşme sahnelerini izleyemem” sözlerine şöyle yanıt verdi: “Ben olsam ben de izleyemem.”

SEVİŞME SAHNELERİNDE OYNAYACAK MI?

Fazilet Hanım ve Kızları'nın Hazan'ı Deniz Baysal'dan sevişme sahnelerine kırmızı kart! 7

“Sevişme sahnesinde oynayabileceğimi çok düşünemiyorum” diyen Baysal, “Çıplaklık bir yere kadar. Estetik olarak da hoşuma gitmiyor. Film, yönetmen, oyuncular önemli ama çıplaklık günümüzde kullanılıyor, doğal bir şey gibi verilmiyor” dedi.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

“Kendime tapan biri değilim ama başta seçilme sebebim güzellikti. Şimdi işin içine yetenek girdi, o yüzden içim rahat” diyen Baysal, kendisini yeni nesil oyunculardan ayrıştıran taraflarını şöyle anlattı:

“Samimiyet. Bir şekilde senaryoda yazılanlar bana ters gelse bile kendimi inandırıyor ve oynuyorum.”

Rörportajın tamamını okumak için tıklayınız