Ana sayfa Dizi Haberleri Fazla zorlamayın! Beren Saat ve Engin Akyürek gibisini böyle bulamayacağız!

Fazla zorlamayın! Beren Saat ve Engin Akyürek gibisini böyle bulamayacağız!

tarafından zk zk

Dizilere, sinema filmlerine yeni yüzler, yeni yetenekler aramak için çeşitli atılımlar yapılıyor ancak hiçbiri, bir döneme damgasını vuran ve şu anda Star olan isimler gibi yetenekleri çıkarmaya yetmiyor!

Star TV’nin yeni yüzler çıkarmak için aylarca hazırlığını yaptığı, jüri koltuğunda Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın oturduğu Geleceğin Starları yarışması, ne yazık ki beklenen sonucu vermedi.

Programa ilgi o kadar azdı ki planlanan süreden çok daha kısa bir zaman içerisinde final yaptı ve bitti.

Türkiye’nin Yıldızları yarışmasından Beren Saat ve Engin Akyürek gibi şimdinin starlarını çıkaran bir yarışma olamadı ne yazık ki!

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bakın konuyla ilgili neler yazmış:

Fazla zorlamayın! Beren Saat ve Engin Akyürek gibisini böyle bulamayacağız! 10

“BEN UMUDU KESTİM

“Geleceğin Starı” (Star TV) önceki akşam final bölümüyle aramızdan ayrıldı. Açıkçası yarışmacılar henüz pişmeden alelacele bitmiş oldu…

Belli oldu ki bir daha televizyona “Akademi Türkiye” ya da “Türkiye’nin Yıldızları” gibi sağlam işler gelmeyecek. Gelse de hiçbiri bir Beren Saat, bir Engin Akyürek, bir Barış Akarsu, bir Özgür Çevik çıkaramayacak…

Yetkili ya da etkililer yeteneği artık internet gibi mecralarda arayıp bulmaya çalışacak. Sahi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?”