Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ferdi Akarnur oyunu son anda kurtardı

Ferdi Akarnur oyunu son anda kurtardı

tarafından ker_def

Ferdi Akarnur, meslektaşı Atilla Pekdemir’in yerine sahneye çıktı
Usta oyuncu Ferdi Akarnur, ‘Her Aşk Biraz Komiktir’ oyununun kadrosunda bulunan Atilla Pekdemir rahatsızlanıp, ameliyata alınınca onun yerine sahneye çıktı. 2-3 saatte rolüne hazırlanan oyuncu sahnede duygusal anlar yaşadı.

İnsanlığın varlığından bu yana kadın-erkek arasında yaşanan ve asla çözümlenemeyen olayları konu alan ‘Her Aşk Biraz Komiktir’ oyunu dün, Akatlar Kültür Merkezi’nde sezonun son halka açık oyununu oynadı.

Kadın ve erkeğin bitmek tükenmek bilmeyen savaşının komik bir dille aktarıldığı oyunda dün oyuncuların bir yanı buruktu… İrfan Kangı’nın yazıp, yönettiği oyunda, İrfan Kangı’yla birlikte Hande Katipoğlu, Begüm Öner, Kerem Poyraz Kayaalp ve Atilla Pekdemir rol alıyor. Ancak Pekdemir, geçirdiği ameliyat dolayısıyla dün oyunda yer alamadı.

ARKADAŞININ YERİNE SAHNEYE ÇIKTI
Usta oyuncu Ferdi Akarnur ise arkadaşının boşluğunu doldurmak için 2-3 saatte oyuna hazırlanıp, ekibe destek oldu. Atilla Pekdemir, 7 saatlik bir ameliyat sonrası iyileşme sürecindeyken, perde kapanmasın diye arkadaşının yerine sahneye çıkan Akarnur, sahnede duygusal anlar yaşadı.
heraskbirazkomiktir