Ana sayfa Dizi Haberleri Ferhunde Hanımlar dizisinin oyuncusu yürekleri cız ederek bir gerçeği herkesin yüzüne vurdu!

Ferhunde Hanımlar dizisinin oyuncusu yürekleri cız ederek bir gerçeği herkesin yüzüne vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ferhunde Hanımlar dizisi bir döneme adeta damgasını vuran yapımdı.. 1993 yılından 1999 yılına kadar 90’lı yılların son döneminde ekrana gelen sımsıcak bir diziydi…

Ferhunde Hanımlar dizisinin başrol oyuncularından birisi de İpek Çeken idi. Nevzat karakterine hayat veren İpek Çeken, o dönemde dizi setlerindeki ortamı anlattı.

Tamer Karadağlı’nın canlandırdığı Selçuk karakteri ve İpek Çeken’in hayat verdiği Nevzat karakteri o yıllarda büyük beğeni toplamıştı. İki genç isim ekranda adeta parlamıştı.

İpek Çeken, Kanal D’de ekrana gelen 2. Sayfa programında yaptığı açıklamalarla o yılları bilenlerin içini cız etti.

Samimiyetin, arkadaşlığın, dostluğun, komşuluğun çok güçlü olduğu yıllardı.

İpek Çeken, o dönemde dizden öyle büyük paralar kazanmadığını anlattı.

“Biz dizide kendi kıyafetlerimizi kendimiz alırdık” diyerek bugünlere gönderme yapan İpek Çeken, “Kazandığımız paralar ufak ufak yatırımlar yaptık. Toplu taşıma ile gidiyorduk. Dizi bana bir ev aldırdı” diyerek o dönem ne kadar mütevazi olunduğunu da sergiledi.

Ferhunde Hanımlar dizisinin oyuncusu yürekleri cız ederek bir gerçeği herkesin yüzüne vurdu! 7

İpek Çeken’in bu sözleri aradan geçen 20 küsur yıldan sonra bugünün samimiyetsiz ortamının değersizliğini, 90’lı yılların samimiyetinin, içtenliğinin, mütevaziliğinin değerini bir kez daha ortaya koydu.

Toplu taşıma ile gidilen dizi setinden bugün karavanda lüks içindeki dizi setine çok yol kat edildi ama kaybedilen o samimiyet,  o içtenlik, o mütevazilik oldu…