Ana sayfa Sağlık Haberleri Feridun Kunak’tan Zahide Yetiş’e Bel Tedavisi

Feridun Kunak’tan Zahide Yetiş’e Bel Tedavisi

tarafından ker_def

Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm bel ağrılarıyla ilgili çok önemli bilgiler ekrana geldi. Programın 8 Ocak Salı günü yayınlanan bölümünün konuklarından birisi de Show TV’nin ekran yüzlerinden Zahide Yetiş oldu. Feridun Kunak, Yetiş’e bel tedavisi uyguladı. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Programda “Bel ağrısı neden olur? Bel ağrısının belirtileri nelerdir? Bel ağrısı nasıl tedavi edilir? Bel ağrısı ile nasıl başa çıkılır? Bel ağrısı fıtık belirtisi midir? Bel fıtığı nedir? Bel fıtığı nasıl tedavi edilir? Bel fıtığından nasıl korunulur? Bel fıtığı ameliyat gerektirir mi?” soruları yanıt buldu.

Toplumda bel ağrısı çok sık karşılaşılan hastalıklardan bir tanesidir. Her insan hayatı boyunca en az bir veya birkaç defa bu problem ile karşı karşıya kalmıştır. Dr. Feridun Kunak, içerisinde haşlanmış elma, kantaronlu ozon yağı ve karabiber olan bel ağrısına iyi gelen lapa tarifi verdi. Kunak, lapanın dayanılabilen sıcaklıkta bele uygulanması gerektiğini söyledi.

Programa bu bölüm ekranların sevilen sunucusu Zahide Yetiş konuk oldu. Feridun Kunak, Zahide Yetiş’e canlı yayında uygulamalı olarak bel ağrılarına iyi gelen tedavi yöntemi uyguladı. Kunak, bel tedavisinin doktora başvurmadan uygulanmaması gerektiğini söyleyerek izleyicileri bilgilendirdi.

Programda Zahide Yetiş ise kalorisi az, çikolata ihtiyacını gideren içerisinde muz ve kakao olan doğal tatlı yapımını ekrana getirdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…