Ana sayfa Dizi Haberleri Feyyaz Duman, Baraj dizisi ile herkese aşkı sorgulatacak!

Feyyaz Duman, Baraj dizisi ile herkese aşkı sorgulatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde Arif karakterine hayat veren ünlü oyuncu Feyyaz Duman, aşkı sorgulatan bir isim olmuştu. Arif, Bahar’a olan aşkını öyle naif ve öyle derinden yaşadı ki, izleyiciler de aşkın ne demek olduğunu Kadın dizisinde sorgulamıştı.

Feyyaz Duman’ın Baraj dizisinde canlandırdığı Nazım karakteri de yine Arif gibi aşkı sorgulatacak. Feyyaz Duman, seyircinin ekranda güzel bir aşk hikayesi izleyeceğini belirtiyor ve iddialı bir açıklamada bulunuyor.

Salı akşamı Fox TV ekranında başlayan Baraj, büyük beğeni topladı ve reytinglerde de 7-8 bandında yer alarak çok iyi bir çıkışa imzasını attığını gösterdi. Ancak dizide daha her şey yeni başladı. Feyyaz Duman, ileriki bölümlerde izleyicilerin neler göreceğine yönelik açıklaması ile dikkat çekti.

Feyyaz Duman, “Seyirci bence çok güzel bir aşk hikayesi izleyecek.Çok güzel bir Yeşilçam filminden uyarlama bir dizi.Birbirini tanımadan birbirine aşık olan iki insan ile başlıyor hikayemiz. Sonra buna üçüncü bir kişi de dahil oluyor.Seyirciye aynı zamanda gerçek aşkın ne olduğunu sorgulatacak bir dizi. Çünkü birbirini sevmek ya da, birini güzel bulmak çok göreceli bir durum. O yüzden muhtemelen seyirci bu durumda ikiye de bölünecek” diye konuştu.